Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκάθαρος ο Μέσι: «Δεν γυρίζω στη Μπαρτσελόνα, πηγαίνω στην Ίντερ Μαϊάμι»

Ξεκάθαρος ο Μέσι: «Δεν γυρίζω στη Μπαρτσελόνα, πηγαίνω στην Ίντερ Μαϊάμι»

Ο Λιονέλ Μέσι επιβεβαίωσε ότι η επόμενη ομάδα του θα είναι η Ίντερ Μαϊάμι…

Κάτοικος Μαϊάμι και με τη… βούλα ο Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντίνο σούπερ σταρ να ανακοινώνει από μόνος του την μεταγραφή του στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Μιλώντας σε κοινή συνέντευξη στην Mundo Devortivo και τη Sport, ο Μέσι εξήγησε τους λόγους που δεν επέλεξε να επιστρέφει στη Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως δεν ήθελε να αφήσει τρίτους να αποφασίσουν για το μέλλον του.

Έτσι θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός Ευρώπης, με την ομάδα του Μαϊάμι να αποτελεί τον τρίτο σταθμό στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα.

🚨 BREAKING — Lionel Messi: “I’m gonna join Inter Miami. The decision is 100% confirmed”. pic.twitter.com/rm5R4TGFSM

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 7, 2023

«Ήθελα πολύ να γυρίσω στην Μπαρτσελόνα. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που μπορούσα να επιστρέψω, αλλά αφού βίωσα αυτό που έζησα και την αποχώρηση που είχα, δεν ήθελα να ξαναβρεθώ στην ίδια κατάσταση: να περιμένω να δω τι θα συμβεί και να φύγω. Το μέλλον μου να είναι στα χέρια άλλου.

Άκουσα ότι έπρεπε να πουλήσουν παίκτες ή να μειώσουν τους μισθούς των παικτών και η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να το περάσω αυτό, ούτε να έχω κάποια ανάμιξη.

Πήρα την απόφαση ότι θα πάω στο Μαϊάμι. Ακόμα δεν το έχω κλείσει εκατό τοις εκατό. Μου λείπουν κάποια πράγματα, αλλά αποφασίσαμε να συνεχίσουμε στο μονοπάτι.

Από τη στιγμή που δεν προχώρησε το θέμα της Μπαρτσελόνα ήθελα να φύγω από την Ευρώπη, να φύγω από τα φώτα της δημοσιότητας και να σκεφτώ περισσότερο στην οικογένειά μου.

Αν ήταν θέμα χρημάτων, θα είχα πάει στην Αραβία ή αλλού. Μου φάνηκαν πολλά λεφτά και η αλήθεια είναι ότι η απόφασή μου δεν ήταν όχι λόγω χρημάτων», ανέφερε ο Λιονέλ Μέσι στην Mundo Devortivo και τη Sport.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024