Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έτοιμος για το πρώτο προπονητικό του βήμα ο θρυλικός Ραούλ

Έτοιμος για το πρώτο προπονητικό του βήμα ο θρυλικός Ραούλ

Ο Ραούλ Γκονζάλεθ, φεύγει από το προστατευμένο περιβάλλον της Ρεάλ Μαδρίτης και ετοιμάζεται να αναλάβει για πρώτη φορά ομάδα της Primera Division.

Ραούλ Γκονζάλεθ… Ένα όνομα μια ιστορία για τη Ρεάλ Μαδρίτης και το ισπανικό πρωτάθλημα. Ποιος δεν θυμάται ή δεν έχει δει σε βίντεο εκείνο τον… αντιτουριστικό σέντερ φορ με το No.7, να σκοράρει και να πανηγυρίζει φιλώντας τη βέρα του.

Από το 2015 όταν και σταμάτησε την καριέρα του ο Ραούλ, πάντα είχε στο μυαλό του να ασχοληθεί με την προπονητική. Επέστρεψε στην… αγκαλιά της Ρεάλ Μαδρίτης και έκανε τα βήματα ανεβαίνοντας σταδιακά κλίματα.

Πρώτα ανέλαβε την ομάδα νέων της Ρεάλ (2018-2019), ακολούθησε η U18 (από τον Μάρτη έως τον Ιούλιο του 2019) και μετά αμέσως πήρε προαγωγή στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ, την Ρεάλ Καστίγια, όπου θα βρίσκεται μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Όπως αναφέρει η Marca όμως, μετά από 5 χρόνια στο προστατευμένο περιβάλλον της Μαδρίτης, ο 45χρονος πλέον Ραούλ, ετοιμάζεται να κάνει το πρώτο του προπονητικό βήμα πέφτοντας στα… βαθιά της Primera Division.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας, ο Ραούλ είναι το φαβορί να αναλάβει την επίσης μαδριλένικη Χετάφε. Ο Χοσέ Μπορδαλάς κατάφερε να την κρατήσει στην κατηγορία, αλλά δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του για την επόμενη χρονιά, έχοντας ζητήσει χρόνο για να ζυγίσει τα δεδομένα και να δει τι προτάσεις μπορεί να βρει στην αγορά.

Αν ο Μπορδαλάς λοιπόν αποφασίσει να αποχωρήσει από τη Χετάφε, κάτι που είναι και το πιθανότερο σενάριο, ο Ραούλ είναι το πρώτο φαβορί για να αναλάβει τις τύχες της και να ξεκινήσει και… επίσημα το προπονητικό του «ταξίδι».

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024