Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκουαρντιόλα: «Για να κάνουμε το επόμενο βήμα, πρέπει να κατακτήσουμε το Champions League»

Γκουαρντιόλα: «Για να κάνουμε το επόμενο βήμα, πρέπει να κατακτήσουμε το Champions League»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για τον μεγάλο τελικό του Champions League απέναντι στην Ίντερ και την ανάγκη κατάκτησης.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA και μίλησε για το μεγάλο ραντεβού της Μάντσεστερ Σίτι, απέναντι στην Ίντερ στον τελικό του Champions League (10/6, 22:00).

Ο Ισπανός προπονητής θεωρεί πως για να κάνει το επόμενο βήμα η Μάντσεστερ Σίτι, θα πρέπει να φτάσει στην κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης , η οποία του έχει προσφέρει πάρα πολλά στην καριέρα του και ως παίκτης και ως προπονητής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα:

«Έχω φτάσει δέκα φορές στα ημιτελικά του Champions League, έχω βρεθεί σε τρεις τελικούς, νίκησα στους δύο. Τώρα, φτάνω για τέταρτη φορά ως εδώ. Αυτή η διοργάνωση μου έχει πολλά περισσότερα από όσα θα μπορούσα να έχω φανταστεί. Αν η ζωή μου τελείωνε τώρα, θα είχα κατακτήσει μια φορά το τρόπαιο ως ποδοσφαιριστής και δύο σαν προπονητής».

«Το ποδόσφαιρο σου δίνει, αλλά σου παίρνει και πράγματα. Η ζωή είναι άδικη, αλλά αυτό που ήταν άδικο για εμένα, φαίνεται δίκαιο για την Ατλέτικο Μαδρίτης, τη Ρεάλ ή την Μπαρτσελόνα. Έτσι είναι. Πάντα θέλουμε περισσότερα και αυτό είναι λάθος. Πρέπει να είσαι φιλόδοξος, αλλά όχι άπληστος. Το Champions League μου έχει δώσει πολλές άσχημες στιγμές, οι οποίες με πόνεσαν πολύ και θα βρίσκονται για πάντα στο μυαλό μου. Αλλά μου έδωσε και πολλές όμορφες. Έτσι είναι η ζωή και ο αθλητισμός».

Για το αν θα κριθεί από την κατάκτηση ή μη του τροπαίου, είπε: «Είναι άδικο, αλλά πρέπει να το αποδεχτούμε. Πρέπει να αποδεχτούμε ότι αν θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα σαν ένας σπουδαίος σύλλογος, πρέπει να ανέβουμε στην κορυφή της Ευρώπης. Πρέπει να κατακτήσουμε το Champions League, δεν μπορούμε να το αποφύγουμε».

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024