newspaper
Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023
weather-icon 21o
Βαρδής Βαρδινογιάννης: Τιμητική διάκριση από το THI για την προσφορά του στο επιχειρείν και τη φιλανθρωπία

Βαρδής Βαρδινογιάννης: Τιμητική διάκριση από το THI για την προσφορά του στο επιχειρείν και τη φιλανθρωπία

Εκδήλωση από τον THI για τον Έλληνα επιχειρηματία.

«Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης είναι το καλύτερο δώρο στον Ελληνισμό».

Με αυτά τα λόγια το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του The Hellenic Initiative κ. Τζον Κουδούνης απένειμε στον κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη τιμητική πλακέτα για την προσφορά του επιχειρείν και τη φιλανθρωπία.

Κατά τη διάρκεια της 2ης Ετήσιας Δεξίωσης του THI, που φέτος πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του κ. Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη, Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Motor Oil, οι Έλληνες επιχειρηματέις του εξωτερικού αναγνώρισαν την προσφορά του ισχυρού άνδρα στην επιχειρηματική σκηνή αλλά και στην κοινωνική του συνεισφορά μέσα από δωρέες στην εκπαίδευση, την υγεία και σε ευαίσθητες οικονομικά ομάδες του πληθυσμού.

Η απονομή της τιμητικής πλακέτας του THI έγινε στο Ζάππειο Μέγαρο παρουσία πλειάδας εκπροσώπων της εγχώριας επιχειρηματικής κοινότητας αλλά και Ελλήνων ομογενών που διαπρέπουν στο εξωτερικό, όπως στις ΗΠΑ και την Αυστραλία.

Η διαδρομή

Ένα βίντεο με τη διαδρομή του κ. Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη από την Επισκοπή του Ρεθύμνου της Κρήτης και τη θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό μέχρι την ανάληψη των ηνίων της Motor Oil αλλά και της ανιδιοτελούς συνεισφοράς του στην κοινωνία έχοντας πάντα στο πλευρό του την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη συγκίνησε τους προσκεκλημένους στην εκδήλωση.

Δίπλα στον κ. Βαρδή και κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη ο γιός τους κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Motor Oil.

«Ο Eλληνισμός δεν είναι γεωγραφία είναι state of mind. Μοιραζόμαστε το ίδιο DNA και το ίδιο όραμα. Η Μαριάννα και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης είναι οι κλαλύτεροι πρεσβευτές του Ελληνισμού σε όλο τον κόσμο», τόνισε ο κ. Τζον Κουδούνης.

Το THI

Με 11 χρόνια δράσης και προσφοράς, το THI αποτελεί τον μεγαλύτερο οργανισμό ελληνικής Διασποράς στον κόσμο, έχοντας λάβει υποστήριξη από χιλιάδες Έλληνες, Έλληνες της Διασποράς και Φιλέλληνες.

Στο πλαίσιο εκπλήρωσης της αποστολής του να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα, το THI έχει πραγματοποιήσει επενδύσεις άνω των $20 εκατομμυρίων σε επιχειρηματίες, μικρές επιχειρήσεις, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και κοινωνικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Στο επίκεντρο του έργου του THI βρίσκεται διαχρονικά η κοινωνική προσφορά, με πρωτοβουλίες για τη διανομή περισσότερων από 2 εκατομμυρίων γευμάτων σε άτομα και οικογένειες που έχουν ανάγκη και την προσφορά υγειονομικής περίθαλψης σε χιλιάδες Έλληνες.

Δίνοντας έμφαση στην οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας, το THI βοήθησε στη δημιουργία πάνω από 4.000 θέσεων εργασίας, συμβάλλοντας στην αναστροφή του φαινομένου του «brain drain», ενώ έχει υποστηρίξει περισσότερες από 200 startups να αποκτήσουν πρόσβαση σε επενδυτικά κεφάλαια και τεχνογνωσία.

Only in

Ο εφιάλτης της διάσπασης στο Σύριζα - Θα έρθει η ρήξη;

Η εκλογή Κασσελάκη αναβιώνει τους φόβους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει θύμα της μακράς παράδοσης «εμφύλιων» συγκρούσεων και ρήξεων - Από το ιστορικό σχίσμα του ’68 μέχρι την παραίτηση Τσίπρα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023