Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιουλία Καλλιμάνη στο in: Τα sold out στο Tokyo, το λάθος όνομα και ο χωρισμός που... ξεπερνά σε επτά μέρες

Ιουλία Καλλιμάνη στο in: Τα sold out στο Tokyo, το λάθος όνομα και ο χωρισμός που… ξεπερνά σε επτά μέρες

Ένα από τα ταχύτερα ανερχόμενα ονόματα στην ελληνική μουσική βιομηχανία, αποκαλύπτεται στο in

Αποτελεί ένα από τα πιο ταχύτερα ανερχόμενα ονόματα της ελληνική μουσικής βιομηχανίας. Τα τραγούδια της μετρούν πάνω από 12 εκατομμύρια προβολές στο Youtube, ενώ το 7/7 έχει μετατραπεί σε… ύμνο των χωρισμένων, αφού σε όποιο club ή νυχτερινό κέντρο κι αν ακουστεί άπαντες (χωρισμένοι και μη) φωνάζουν με όλη τους τη δύναμη «εξάλλου μόνο εγώ, μόνο εγώ, μόνο εγώ σου #$%^&$ το μυαλό».

Τη δυναμική της δεν χρειάζεται πολύ για να την καταλάβεις. Αρκεί να έχεις βρεθεί έστω και μια φορά στο Tokyo Theater στην Ιερά Οδό, ένα μαγαζί που κράτησε μόνη της (με την συμβολή του DJ Valentino) για περισσότερους από επτά μήνες.

Ο λόγος για την Ιουλία Καλλιμάνη, μια τραγουδίστρια που παρόλο που ανήκει στο νέο αίμα των καλλιτεχνών, φέτος το όνομά της το συζητάει όλη η Αθήνα!

Μετά το τέλος της sold out χρονιάς στο μαγαζί της Ιεράς Οδού, η νεαρή τραγουδίστρια δουλεύει πυρετωδώς για την καλοκαιρινή περιοδεία της σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ όπως αποκαλύπτει ανανεώνει το ραντεβού της για το Tokyo Theater και την επόμενη σεζόν.

Μεταξύ όλων αυτών η Ιουλία Καλλιμάνη μιλά στο in και -μεταξύ άλλων- αποκαλύπτει αν περίμενε την τόσο μεγάλη επιτυχία, πώς αποφάσισε να γίνει τραγουδίστρια, μιλά για το Voice, μέσα από το οποίο την γνωρίσαμε, ενώ αναφέρεται και στο κίνημα #metoo.

Από τον Σεπτέμβριο έχεις ένα σερί επιτυχιών με τα τραγούδια σου, αφού το ένα μετά το άλλο γίνονται επιτυχίες και viral. Περίμενες αυτή την τόσο μεγάλη επιτυχία;  

H αλήθεια είναι ότι την περίμενα την επιτυχία, διότι δουλεύω 15 χρόνια. Oπότε, όταν δουλεύεις και θέλεις κάτι πολύ, κάποια στιγμή οι κόποι σου ανταμείβονται.
Ωστόσο, θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον παραγωγό μου και συνθέτη των τραγουδιών μου Μιχάλη Τουρατζίδη που με πίστεψε από την αρχή  όσο κανείς άλλος,  την εταιρία μου την Panik Platinum και όλους όσοι δουλεύουν για να έχουμε  αυτό το αποτέλεσμα.

«Ανεξήγητο κακό», «Ενοικιάζεται», «Περαστικά», «Εφτά στα Εφτά», είναι τα τραγούδια που έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία και μέσα από τα οποία σε έχει αγαπήσει ακόμα περισσότερο το κοινό. 

Λατρεύω τα τραγούδια μου. Το κάθε ένα σημαίνει κάτι για μένα και  δεν τα διαλέγω τυχαία.

Είσαι ένα από τα πιο ανερχόμενα ταλέντα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Πως ξεκίνησαν όλα; 

Η αλήθεια είναι ότι το ταξίδι έχει ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν για να φτάσουμε στο σήμερα, όπου πραγματικά η αγάπη του κόσμου είναι μεγάλη. Ευχαριστώ το Θεό καθημερινά που τον τελευταίο καιρό  μου φέρνει όλο δώρα.

Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με το τραγούδι; Ήταν το όνειρό σου από μικρή ή προέκυψε; 

Δεν προέκυψε.  Το ήθελα από πολύ μικρή και προσπάθησα αρκετά για να το πετύχω.  Από το Δημοτικό ξεκίνησε να μπαίνει το μικρόβιο μέσα μου και  γύρω στα 17 ξεκίνησα να τραγουδάω επαγγελματικά.

Στο ξεκίνημα της καριέρας σου συνεργάστηκες με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Bo. Πώς προέκυψαν αυτές οι συνεργασίες και πώς το αντιμετώπισες τότε;

Ήταν κάτι  φυσιολογικό για μένα τότε και ας ήμουν μόνο  21 ετών.  Δεν την «άκουσα» που λένε. Απ’ τις πιο όμορφες συνεργασίες μου και οι δυο.  Τους έχω στην καρδιά μου και τους ευχαριστώ. Αυτές τις συνεργασίες τις οφείλω στον Νίκο Γρίτση και τον ευχαριστώ γι’ αυτό.

Ο Σταμάτης Γονίδης σε επέλεξε για το ντουέτο «Γυναίκα» που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Πώς ένιωσες για αυτή την συνεργασία; Έχεις αναφέρει ότι είναι ο μέντοράς σου..

Τον αγαπώ και τον ευχαριστώ γι’ αυτό το τραγούδι.  Απ’ τα πιο σημαντικά  τραγούδια που έχω πει στην καριέρα μου.

Άλλη μια σημαντική συνεργασία είναι με τον Βασίλη Καρρά όπου έχει γράψει το «Ενοικιάζεται».

Λατρεύω τον Βασίλη Καρρά και τον ευχαριστώ για αυτό το τραγούδι που έχει γράψει μαζί με την Jenny Tsiko και την μουσική ο Μιχάλης Τουρατζίδης.

Σε έχουμε δει και στο «The Voice» όπου ξεχώρισες με την φωνή σου. Γιατί επέλεξες τον Πάνο Μουζουράκη για coach και ποια η εμπειρία σου από τη συμμετοχή σου;

Η συμμετοχή μου στο The Voice ήταν μια ωραία εμπειρία. Επέλεξα τον Πάνο Μουζουράκη γιατί θεώρησα ότι θα ταιριάξω μαζί του ως χαρακτήρας.

Φέτος, στο Tokyo Theater έγινε πραγματικά χαμός. Περίμενες μια τόσο μεγάλη επιτυχία; Πώς βίωσες όλη αυτή την αγάπη του κόσμου;   

Ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ όλο τον κόσμο που αγάπησε από την πρώτη στιγμή αυτό που χτίσαμε. Έγινε με πάρα πολλή αγάπη και νομίζω ότι όταν περνάς καλά, ο κόσμος το αντιλαμβάνεται και περνάει κι αυτός καλά μαζί σου.  Στην αρχή δε φανταζόμουν ότι θα κρατήσει 7 ολόκληρους μήνες! Βιώνω την αγάπη του κόσμου στο έπακρο.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια τόσο για το καλοκαίρι όσο και για τον επόμενο χειμώνα;

Μετά το τέλος των εμφανίσεων μου στο Tokyo Theater, ξεκίνησα την καλοκαιρινή μου περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό! Τον ερχόμενο χειμώνα Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος θα είμαστε ξανά στο Τokyo Theater!

Ως γυναίκα ποιο μήνυμα θέλεις να στείλεις στα νέα κορίτσια που παρακολουθούν στα social media φωτογραφίες με photoshop και φίλτρα; 

Η κάθε γυναίκα μπορεί να κάνει αυτό που την κάνει να αισθάνεται καλά. Αν θέλει να βάζει φίλτρα στις φωτογραφίες ας βάζει φίλτρα. Ζούμε στην εποχή του instagram και των social media οπότε είναι αναπόφευκτο!

Το κίνημα #metoo έχει δώσει φωνή σε πολλές γυναίκες που έχουν υποστεί κάποιου είδους κακοποίηση στη ζωή τους. Έχεις βιώσει ή έχεις γίνει μάρτυρας σε κάποιο παρόμοιο περιστατικό στον εργασιακό σου χώρο; 

Με θλίβει πάρα πολύ όλο αυτό… Η αλήθεια είναι ότι εμένα δε μου έχει συμβεί κάτι ακραίο! Σίγουρα συμβαίνουν άσχημα πράγματα και όχι μόνο στο χώρο μας. Ευτυχώς δεν έχω δει να συμβαίνει ποτέ κάτι τέτοιο μπροστά στα μάτια μου γιατί δεν ξέρω πως θα είχα αντιδράσει. Εύχομαι να σταματήσει κάποια στιγμή αυτό! Η βία είναι έγκλημα.

Έχεις πει ότι σε βάφτισαν Ιουλία… κατά λάθος. Πώς συνέβη αυτό και τι όνομα θα σου έδιναν κανονικά;

Ναι είναι λίγο αστείο, αλλά είναι πραγματικότητα.  Κατά την διάρκεια του μυστηρίου, μπερδεύτηκε ο νονός μου μαζί με τον μπαμπά και μου δώσανε λάθος όνομα.  Ήταν να με βαφτίσουν Ηλιάνα,  αλλά να σας πω την αλήθεια προτιμώ το Ιουλία. Οπότε, χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό το λάθος.

Και τελικά… «την έβδομη τον χωρισμό τον έχεις ξεπεράσει»;  που λέει και η τελευταία σου επιτυχία;

Αν με ρωτάς, ναι τον έχω ξεπεράσει!

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024