Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπενζεμά: Συμφώνησε με Αλ Ιτιχάντ

Μπενζεμά: Συμφώνησε με Αλ Ιτιχάντ

Παίκτης της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία θα πρέπει να θεωρείται ο Γάλλος σέντερ φορ που θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Πιο κοντά από ποτέ… Ο Καρίμ Μπενζεμά αποχώρησε χθες από τη Ρεάλ Μαδρίτης που ανακοίνωσε το τέλος μεταξύ των δυο πλευρών και είναι έτοιμος να γίνει… Μίδας, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με την Αλ Ιτιχάντ από τη Σαουδική Αραβία.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο μάλιστα έφερε στο twitter της λεπτομέρειες για την υπογραφή των συμβολαίων του Γάλλου σέντερ φορ με την Αλ Ιτιχάντ.

Ο Ρομάνο έγραψε συγκεκριμένα: «Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει υπογράψει τα βασικά έγγραφα για να γίνει νέα μέλος της Λίγκας της Σαουδικής Αραβίας με την Αλ Ιτιχάντ.

Η ισχύς του συμβολαίου του Γάλλου θα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2025 αλλά θα υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο. Ο Μπενζεμά θα πει «αντίο» στους φίλους της Ρεάλ στη Μαδρίτη και μετά θα ταξιδέψει στην Αραβία».

Αξίζει φυσικά να θυμίσουμε πως ο Μπενζεμά αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης από το καλοκαίρι του 2009, και κατέγραψε 648 συμμετοχές στις οποίες σκόραρε 354 φορές και έγινε ο δεύτερος στην ιστορία του συλλόγου σε τέρματα πίσω μόνο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αν μη τι άλλο ασύλληπτοι αριθμοί για τον Μπενζεμά που πλέον θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ κάτω από ενα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο…

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024