Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πολύκαρπος Σπέντζας: Από το Τρίγωνο των Βερμούδων... στα UFO - Ποιος είναι ο ανεξάρτητος υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Πολύκαρπος Σπέντζας: Από το Τρίγωνο των Βερμούδων… στα UFO – Ποιος είναι ο ανεξάρτητος υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Μεταξύ των μεμονωμένων υποψηφίων που κατέθεσαν υποψηφιότητα για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι και ο Πολύκαρπος Σπέντζας.

Ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, 35 κόμματα, 5 συνασπισμοί κομμάτων, 1 συνδυασμός ανεξάρτητων υποψηφίων και 3 μεμονωμένοι ανεξάρτητοι υποψήφιοι, κατέθεσαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου δήλωση συμμετοχής.

Στην λίστα των μεμονωμένων υποψηφίων βρίσκεται και το όνομα του Πολύκαρπου Σπέντζα, ο οποίος έχει εργαστεί ως ασυρματιστής και έχει τοποθετηθεί κατά καιρούς για το Τρίγωνο των Βερμούδων, για τον Άλμπερτ Άινσταιν, αλλά και για τους εξωγήινους.

Η υποψηφιότητα του εμφανίζεται στην ανακοίνωση των κομμάτων ως εξής: «ΣΠΕΝΤΖΑΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΑΣΥΡΜΑΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΠΟΘΥΤΗ 1978- ΤΡΙΓΩΝΟ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ -UFO- USO EXTRATERRESTIALS- EINSTEIN- ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ».

Η εμπειρία του στο Τρίγωνο των Βερμούδων

Τον Νοέμβριο του 1978, ο Πολύκαρπος Σπέντζας, έζησε μία συγκλονιστική εμπειρία στο Τρίγωνο των Βερμούδων ως ασυρματιστής του πλοίου «POTHITI S.W.J.C» που πέρασε από την περιοχή. Μετά από λίγα χρόνια, συγκεκριμένα το 1995, περιέγραψε τα όσα είδε και βίωσε στην εφημερίδα «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ».

«Ξεκινήσαμε από το Porto Matanzas, στην Κούβα, με προορισμό το Αλγέρι. Είχαμε μέσο όρο ταχύτητας 11 ναυτικά μίλια. Λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι (τοπική ώρα), οι Αξιωματικοί της Γέφυρας του πλοίου έμοιαζαν αλαφιασμένοι. Μετρούσαν και ξαναμετρούσαν τα μίλια.

»Είναι γεγονός ότι όλοι στο πλήρωμα είχαμε παρατηρήσει ότι το πλοίο έπλεε με ασυνήθιστα μεγάλη ταχύτητα, αλλά τα όργανα δε συμφωνούσαν με αυτό, καθώς έδειχναν σταθερή ταχύτητα 10-11 ναυτικών μιλίων. Μερικοί από τους συναδέλφους μου υπέθεσαν αρχικά μήπως είχα κάνει κάποιο λάθος στο χρονόμετρο, μιας και ήμουν ο Ασυρματιστής. Μα, δεν είχε γίνει κάτι τέτοιο και το πλοίο έσχιζε τα κύματα σαν δελφίνι» περιγράφει αρχικά ο ίδιος.

«Τα ρολόγια πήγαιναν δύο ώρες μπροστά»

Ο κ. Σπέντζας λέει πως τα λεπτά έμοιαζαν με ώρες και τα ρολόγια του πλοίου πήγαιναν δύο ώρες μπροστά. Επιπλέον θυμάται πως ο τιμονιέρης αδυνατούσε να κρατήσει σε σταθερή πορεία καθώς η πυξίδα «γύριζε σαν τρελή»!

«Μα, το πιο παράξενο απ’ όλα έγινε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα. Ο μάγειρας κι εγώ παίζαμε τάβλι στο καπνιστήριο, όταν ξαφνικά είδαμε πίσω και αριστερά του πλοίου, δηλαδή στη βορειοδυτική του πλευρά, σε απόσταση λίγων μόνο μιλίων, ένα μεγάλο λευκό άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο στον ουρανό. Κατόπιν, φάνηκαν δύο μικρότερα ιπτάμενα αντικείμενα στα δυτικά του μεγάλου και μάλιστα, το ένα από αυτά προσκολλήθηκε πάνω του. ‘Πειράματα των Αμερικανών…’, υπέθεσα και δεν τα ξαναείδα.

Το χρυσόμαλλο δέρας και η γέφυρα προς άλλα σύμπαντα

Με αφορμή την εξαφάνιση του πιλότου Frederick Valentich το 1978, ο Πολύκαρπους Σπέντζας είχε μιλήσει σε ένα κανάλι στο YouTube υποστηρίζοντας πως έπαιξαν ρόλο οι ιπτάμενοι δίσκοι. Ο κ. Σπέντζας ανέφερε πως «Όπως έλεγε ο Αινστάιν η καρδιά πάει 70 το… λεφτό αλλά το λεφτό στις ταχύτητες του τρένου άμα είναι υπερφωτεινές διαστέλλεται ο χρόνος. Πάει με 70 στο άπειρον. Το ίδιο συμβαίνει και στη βαρύτητα» και συνέχισε λέγοντας πως «οι ιπτάμενοι δίσκοι κινούνται με ένα είδος τεχνητής βαρύτητας όπως έκλεγε ο φυσικός ο Σαντορίνης ο Παύλος».

Τέλος, κλείνει το βίντεο λέγοντας πως «το Τρίγωνο των Βερμούδων, σύμφωνα με τον Άινστάιν είναι μία γέφυρα προς άλλα σύμπαντα. Αλλά δεν μένουν μόνοι οι ιπτάμενοι δίσκοι στο Τρίγωνο των Βερμούδων».

Sports in

Τι ακολουθεί με τον Έλληνα διεθνή που βρέθηκε «ντοπέ» – Το δεύτερο δείγμα και η ειδοποίηση της ομάδας του

Υπό την επήρεια σοκ το ελληνικό ποδόσφαιρο στο άκουσμα της είδησης πως κορυφαίος Έλληνας άσσος βρέθηκε «ντοπέ» στο ματς της Εθνικής με την Γεωργία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024