Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ήμουν χρήστης ηρωίνης σε τελευταίο στάδιο» - Σοκάρει αγαπημένος παίκτης του ελληνικού MasterChef

«Ήμουν χρήστης ηρωίνης σε τελευταίο στάδιο» – Σοκάρει αγαπημένος παίκτης του ελληνικού MasterChef

«Πήγα στο ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, δεν θα μπορούσα αλλιώς μόνος μου...»

Κι ενώ πλησιάζει η πρώτη φάση του μεγάλου τελικού του φετινού MasterChef, πρώην παίκτης που έφτασε μια ανάσα από το τέλος, χάνοντας στον ημιτελικό από την Μαρία Μπέη, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως ήταν χρήστης ενδοφλέβιας ηρωίνης, με τα λόγια του να προκαλούν ανατριχίλα.

Ο λόγος φυσικά για τον 37χρονο Αλέξανδρο, ο οποίος παραχώρησε προ ημερών συνέντευξη μέσω Skype στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» μαζί με το κορίτσι του, που γνώρισε στο σπίτι του MasterChef!

Η εξομολόγηση του Αλέξανδρου μετά το MasterChef

«Ήμουν χρήστης ενδοφλέβιας ηρωίνης σε τελευταίο στάδιο. Βρήκα την δύναμη γιατί κάποια στιγμή πίστεψα ότι ίσως γίνεται να αλλάξω γιατί δεν το πίστευα αυτό. Η αλήθεια είναι ότι πήρα παραδείγματα από παιδιά, οι οποίοι είχαν αλλάξει την ζωή τους. Οπότε για αυτό και εγώ θέλησα να το δώσω παρακάτω που πήρα. Πήγα στο ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, δεν θα μπορούσα αλλιώς μόνος μου και από εκεί είναι που είδα και τα παραδείγματα» είπε αρχικά.

«Στην αρχή είδα το ζόρι, αλλά μετά είδα ότι γίνεται. Το πώς έμπλεξα είναι μεγάλη ιστορία, έχει να κάνει από πολύ μικρή ηλικία και από τα βιώματά μου και παρέες σίγουρα, τα οποία βέβαια τα γνωρίζω και μπορώ να τα αντιμετωπίσω» συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος για το πολύ δύσκολο παρελθόν του.

«Είμαστε ζευγάρι από το σπίτι. Δεν φαινόταν βέβαια, ήμασταν διακριτικοί» είπε ο Αλέξανδρος για τη σχέση του με την Στέλλα, την οποία γνώρισε μέσα στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

«Έφυγα από την Αθήνα. Είμαστε ζευγάρι επίσημα. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη, έμενα στην Αθήνα και τώρα για χάρη του Αλέξανδρου είμαι στα Χανιά» είπε από την πλευρά της η πρώην παίκτρια του MasterChef.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024