Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Παπάζογλου: «Τον είδα και στεναχωρήθηκα πολύ, είναι μια βασανισμένη ψυχή»

Δημήτρης Παπάζογλου: «Τον είδα και στεναχωρήθηκα πολύ, είναι μια βασανισμένη ψυχή»

Ο γνωστός χορευτής και ηθοποιός μίλησε για το σύγχρονο τοπίο στον καλλιτεχνικό χώρο, τους ηθοποιούς και τις παραγωγές που ανεβάζουν, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει αιχμηρά την εμφάνιση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στο J2US.

Μία συνέντευξη-εξομολόγηση έδωσε ο Δημήτρης Παπάζογλου στη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού στην εφημερίδα OnTime.

Τα σχόλια για το καλλιτεχνικό τοπίο σήμερα

Τα πράγματα προχωράνε μέσα από δημόσιες σχέσεις σήμερα, κάποιοι μπορεί να «το έχουν» και να προχωράνε, κάποιοι άλλοι συμπτωματικά. Δεν ξέρω, αν υπήρχε η Ρένα Βλαχοπούλου σήμερα, με τον τρόπο που λειτουργεί η «πιάτσα», αν θα επιβίωνε. Ζούμε σε μία εποχή που δεν αναρριχάται ο άλλος από το κοινό, επιβάλλεται από «πάνω», από τις εξουσίες προς το κοινό, τον «φυτεύουν», κι αυτό δημιουργεί μία κατάσταση.

Ο τελευταίος λαϊκός καλλιτέχνης είναι μόνο ο Μάρκος Σεφερλής, μας αρέσει ή όχι, έχει ή δεν έχει την ποιότητα, αυτός ο άνθρωπος είναι ο μοναδικός λαϊκός καλλιτέχνης που γεμίζει θέατρο, έχει μια δική του επιχείρηση. Με τον ίδιο τρόπο ήταν η Ρένα Βλαχοπούλου, που είχε τον λαό και την έβλεπε, επίσης ο Κώστας Χατζηχρήστος, ο Βασίλης Αυλωνίτης…

Μπορεί να είναι καλός επιχειρηματίας ένας καλλιτέχνης;

Σήμερα πολλοί είναι καλοί. Κανονικά δεν θα έπρεπε αλλά κι αν δεν ξέρεις να εκμεταλλεύεσαι τον εαυτό σου, ποιος περιμένεις να σε εκμεταλλευτεί; Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν ήταν επιχειρηματίας του εαυτού της; Πώς ήξερε και «πούλαγε» τον εαυτό της; Πώς η Βουγιουκλάκη απαιτούσε από τον Φίνο στη «Φίνος Φιλμ» ποσοστά; Ήξερε την αξία της.

Η νοοτροπία μας θέλει τα λεφτά να τα παίρνουν δύο, ο μάνατζερ κι αυτός που τα φέρνει, οι άλλοι να μην παίρνουν τίποτα. Αυτό ισχύει πάντα. Το 2023, που οι ηθοποιοί είναι περισσότεροι, πιο μορφωμένη σαν γενιά, δουλεύουν για λιγότερα χρήματα. Χορεύουν, τραγουδάνε, δουλεύουν ατελείωτες ώρες. Δεν πρέπει να υπάρχει ένας βασικός μισθός για να πληρώνονται; Σε λίγα χρόνια, για να δουλεύεις, θα σου ζητάνε να πληρώνεις.

Πρόσφατα τραγούδησε σε τηλεοπτικό talent show ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο γιος της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη

Ναι, τον είδα και στεναχωρήθηκα πολύ. Εγώ τον Γιάννη τον ξέρω από μικρό, δεν είναι κακό παιδί, είναι μια βασανισμένη ψυχή, που ίσως δε μπόρεσε ποτέ να ισορροπήσει με όλο αυτό, με τον αιφνίδιο θάνατο της μάνας του, που δεν ήξερε πώς να τα διαχειριστεί όλα αυτά. Στεναχωρήθηκα πολύ και φαίνεται πως, για να βγει εκεί, έχει ανάγκη από χρήματα.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024