Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Την έχασα από καρκίνο - Ακόμα την κουβαλάω μέσα μου»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Την έχασα από καρκίνο – Ακόμα την κουβαλάω μέσα μου»

«Πάρα πολλές φορές σκέφτομαι ότι "έφυγε" τόσο άδικα», εξομολογείται.

Σε μια εξομολόγηση από καρδιάς προχώρησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Με αφορμή τις δηλώσεις της Στέλλας Μιζεράκη για τη ζωή της μετά την απώλεια του Πάνου Ζάρλα, ο παρουσιαστής μίλησε για την απώλεια της πρώτης του σχέσης και όλοι στο πλατό «λύγισαν».

«Δεν συνηθίζεις, αλλάζεις, κουβαλώντας τον άλλον μέσα σου και μάλιστα με έναν τρόπο σαν να ζει. Το ξέρω από δικά μου πρόσωπα που έχασα κι όχι τώρα μεγαλώνοντας, αλλά και μικρός έχασα την κοπέλα μου, την Εύη, και την κουβαλούσα και την κουβαλώ. Παρόλες τις σχέσεις και τους γάμους που έκανα. Μεγάλη σχέση. Ναι, από καρκίνο», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Έχω γράψει το «Χαμένο Νησί» κι όλους τους δίσκους. Λόγω δημιουργικής εργασιοθεραπείας έγραφα για αυτήν, τραγούδαγα γι’ αυτήν. Πάρα πολλές φορές προχωρώ με το αμάξι και την σκέφτομαι ότι «έφυγε» τόσο άδικα και πόσο άδικος είναι ο χρόνος. Το ίδιο λέω και για τον αδερφό μου και τους γονείς μου. Αυτά τα πρόσωπα τα κουβαλάμε μέσα μας κι είναι η ίδια μας η πορεία που χαράζουμε κρατώντας ζώσα αυτήν την μνήμη», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Δείτε το απόσπασμα

Στο παρελθόν ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει μιλήσει ξανά για την απώλεια που τον σημάδεψε. Σε συνέντευξή του έχει εξομολογηθεί: «Ήταν μεγάλη αδικία της ζωής, ένα κορίτσι 25 χρόνων να πάθει καρκίνο και να «φύγει». Μια ωραία πρωία την πήρε τηλέφωνο ο ξάδερφός της που ήταν γυναικολόγος και της είπε «πες στον Αντρέα να με πάρει τηλέφωνο», αμέσως κατάλαβα ότι κάτι σοβαρό συνέβαινε γιατί με τον ξάδερφό της μέχρι τότε λέγαμε μόνο ένα «γεια». Πήγα στη μάνα μου κλαίγοντας και της είπα «η Εύη πρέπει να έχει καρκίνο», επιβεβαιώθηκα λίγο αργότερα, η αντίστροφη μέτρηση για εκείνη είχε μόλις αρχίσει».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024