Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκλογές 2023: «Επενδύσαμε στον φόβο» ανέφερε ο Τσακαλώτος

Εκλογές 2023: «Επενδύσαμε στον φόβο» ανέφερε ο Τσακαλώτος

«Τα συμφέροντα θέλουν ΠΑΣΟΚ για αντιπολίτευση», απάντησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στον κ. Λοβέρδο

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφέρθηκε στη στάση του κόμματος του κατά την προηγούμενη περίοδο. Ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, παραδέχτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ την προηγούμενη περίοδο επένδυσε στον φόβο.

«Νομίζω τώρα στην επόμενη περίοδο, πρέπει χωρίς να επενδύσουμε στον φόβο, που εμείς το κάναμε, και είναι ένα μέρος της κριτικής μας. Δηλαδή το μείγμα της πολιτικής μας, πόσο λέμε το θετικό μας πρόσημο, το θετικό μας πρόγραμμα, πόσο επενδύουμε στο… πρόβλημα. Εκεί κάναμε λάθος. Είναι από τα πράγματα που πρέπει να ομολογήσουμε», ανέφερε συγκριμένα μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

«Δεν πείσαμε τους πολίτες ότι έχουμε κάποιες αξίες»

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου και τις κάλπες της 25ης Ιουνίου, στο πλατό του ΣΚΑΪ βρέθηκαν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, με τα αίματα να «ανάβουν» μεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

Αναλύοντας το πρόγραμμα και τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε ότι «δεν δώσαμε αρκετή ιδεολογική μάχη με τη ΝΔ. Δεν πείσαμε τους πολίτες ότι έχουμε κάποιες αξίες», με τον Ανδρέα Λοβέρδο να απαντάει ότι «έχουμε μπροστά μας μία εκλογική μάχη».

«Θέλουμε μία σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση»

«Έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο. Θέλουμε μία σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση», είπε ο κ. Λοβέρδος, προκαλώντας την αντίδραση του κ. Τσακαλώτου με την κουβέντα του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο βασικός χορηγός του 41% της ΝΔ στις περασμένες εκλογές.

«Τα συμφέροντα θέλουν ΠΑΣΟΚ για αντιπολίτευση», απάντησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και αναφέρθηκε στην «αντιπολίτευση του κ. Λοβέρδου στη ΝΔ», με το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ να γελάει και να απαντάει ότι «δεν υπήρχε πιο βολική αντιπολίτευση από τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Ξέρετε ποια είναι η φήμη σας;», ρώτησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και απάντησε πως «είστε ο χορηγός της ΝΔ. Δεν τους ακούει κανείς».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024