Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φαίη Σκορδά: «Λύγισε» με τις ευχές της Δέσποινας Μοιραράκη

Φαίη Σκορδά: «Λύγισε» με τις ευχές της Δέσποινας Μοιραράκη

Συγκινήθηκε on air η παρουσιάστρια!

Την Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχτηκε στο «Πρωινό μας» το πρωί της Πέμπτης (1/5) η Φαίη Σκορδά.

Η γνωστή επιχειρηματίας, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση που είχε με τον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη, που «έφυγε» πριν από σχεδόν έναν χρόνο.

Μάλιστα, ευχήθηκε μία όμορφη ζωή στην παρουσιάστρια, με την ίδια να συγκινείται.

«Με συνόδευε παντού και πάντα, έφευγε από το ναυτικό για να έρθει στις εκθέσεις μου, στις δημοπρασίες μου, στις νύχτες, στα ξενύχτια, στα παιδιά μου, στην μαμά μου, τα πάντα. Σου εύχομαι και σε κοιτάω στα μάτια, στο λέω ειλικρινά, μακάρι να ζήσεις στην ζωή σου το 1/10 από αυτά που έκανα εγώ με τον Γιάννη. Στο λέω με τη ψυχή μου», είπε συγκινημένη η Δέσποινα Μοιραράκη.

Τότε, η Φαίη Σκορδά φανερά συγκινημένη σχολίασε: «Σε σκεφτόμουν πολύ», με την επιχειρηματία να απαντά: «Το ξέρω ότι με αγαπάς».

Και πρόσθεσε: «Αυτή η αγάπη που είχαμε, αυτός ο έρωτας, αυτό το δέσιμο. Με ρώταγαν «Μαλώνετε με τον Γιάννη;» και ντρεπόμουν να τους πω «Ποτέ». Ρουφήξαμε τη ζωή. Αυτό το ψυχικό δέσιμο. Τον γνώρισα όταν ήμουν 48, ο Γιάννης ήταν 40. Μου το έφερε ο Θεός στα 48».

Δείτε το απόσπασμα

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Κοντούλης πάλευε με τον καρκίνο αλλά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Ιουνίου 2022.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Δέσποινα Μοιραράκη έχει αποκαλύψει ότι γνωρίστηκαν στην Κρήτη το 2008, όταν ο  Γιάννης Κοντούλης ήταν αντιπλοίαρχος και κυβερνήτης στη φρεγάτα «Σπέτσαι».

«Με πλησίασε, με φλέρταρε από την πρώτη στιγμή, του άρεσα ως Δέσποινα και ως γυναίκα. Ήξερε ότι ήμουν η Μοιραράκη, αλλά κατάλαβα ότι δεν με ήθελε για το όνομα μου. Είναι κύριος είναι μορφωμένος έχει τεράστιο ήθος. Του είπα εγώ το συγκλονιστικό «Γιάννη, θα με αγαπήσεις πάρα πολύ». Αυτός ο άνθρωπος αγαπάει πάρα πολύ τη Δέσποινα και θαυμάζει υπερβολικά τη Μοιραράκη. Είναι αλήθεια ότι με πολιόρκησε πάρα πολύ, με διεκδίκησε, του ξεκαθάρισα ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να παντρευτώ, στενοχωρήθηκε, αλλά μείναμε αμέσως μαζί. Μετά από τρία χρόνια, τον αποδέσμευσα από αυτό που του είχα πει και μου έκανε πρόταση γάμου», έχει εξομολογηθεί.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024