Ληστεία σημειώθηκε σε φούρνο στα βόρεια προάστια και καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος.
Ένας άνδρας, υπό την απειλή όπλου, εισέβαλε στον φούρνο και αφού απείλησε την υπάλληλο που βρισκόταν στον γκισέ, απέστασε άγνωστο χρηματικό ποσό που βρισκόταν στην ταμειακή μηχανή.
Ο δράστης φορούσε κράνος και φάνηκε άπειρος, καθώς στην προσπάθειά του να διαφύγει, είδε κάποια από τα χαρτονομίσματα να του πέφτουν από τα χέρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τον ένοπλο περίμενε ένας συνεργός του, με τον οποίο διέφυγαν με μηχανή. Στο κατάστημα, την ώρα της ληστείας, βρίσκονταν δύο υπάλληλοι και δύο πελάτες.
Το βίντεο ντοκουμέντο βρίσκεται στα χέρια της ΕΛΑΣ και εξετάζεται, προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο δράστης.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.