Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε η απάντηση Σκέρτσου» στον Τεμπονέρα, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε η απάντηση Σκέρτσου» στον Τεμπονέρα, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως ο κ. Σκέρτσος, «αντί να απαντήσει γιατί αρνήθηκε επανειλημμένα την πρότασή μας για ρύθμιση οφειλών, προσπαθεί περίπου να καταστήσει τον ΣΥΡΙΖΑσυνυπεύθυνο για την αδιαφορία της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

Συνεχίζεται το «πινγκ – πονγκ» ανακοινώσεων μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, καθώς το πολιτικό «θερμόμετρο» ανεβαίνει ενόψει της νέας εκλογικής αναμέτρησης στις 25 Ιουνίου.

Στο σχόλιο του Άκη Σκέρτσου αναφορικά με τις δηλώσεις του Διονύση Τεμπονέρα για την υγειονομική κάλυψη των μη ασφαλιστικά ενήμερων ελεύθερων επαγγελματιών και τα χρέη προς τον ΕΦΚΑ, απάντησε με την σειρά της η Κουμουνδούρου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε η απάντηση του κ. Σκέρτσου».

Όπως τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «αντί να απαντήσει γιατί η κυβέρνηση της ΝΔ δεν μερίμνησε να υπάρξει παράταση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες, μετά την 1.6.2023. Αντί να απαντήσει γιατί αρνήθηκε επανειλημμένα την πρότασή μας για ρύθμιση οφειλών. Προσπαθεί περίπου να καταστήσει τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ συνυπεύθυνο για την αδιαφορία της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

«Και σαν να μην έφταναν αυτά», προσθέτει, «ο κ. Σκέρτσος λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι ορθώς αφήνουν εκτός περίθαλψης την μεσαία τάξη».

Τέσσερα ερωτήματα για τον Άκη Σκέρτσο

Ο ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, θέτει τέσσερα ερωτήματα στον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, καλώντας τον να αφήσει «τα λογοπαίγνια» και να απαντήσει με σαφήνεια στα εξής:

«Θεωρεί ο ίδιος και η ΝΔ, ότι έχει λήξει η κρίση και οι μικρομεσαίοι μπορούν να πληρώσουν 722 ευρώ για να έχουν φαρμακευτική κάλυψη, όταν αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις τρέχουσες υποχρεώσεις τους;

»Γιατί η παράταση δόθηκε μέχρι το τέλος Μαΐου του 2023, όταν ήταν απολύτως βέβαιο ότι ο πληθωρισμός και η ακρίβεια, θα ήταν εδώ τουλάχιστον, για όλο το 2023;

»Πώς θα αγοράσουν φάρμακα και θα έχουν πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες, χιλιάδες επαγγελματίες και αγρότες από την επόμενη Πέμπτη 1η Ιουνίου;

»Γιατί δεν έφερε η κυβέρνηση, ενώ είχε τη δυνατότητα, μια ρύθμιση οφειλών για οφειλές στα ταμεία, που πέρα από τα συσσωρευμένα χρέη θα απαντούσε και στο ζήτημα της περίθαλψης;».

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024