Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη: 13 χρόνια φυλακή στον 43χρονο μητροκτόνο – Θα οδηγηθεί στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού

Κρήτη: 13 χρόνια φυλακή στον 43χρονο μητροκτόνο – Θα οδηγηθεί στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο 43χρονος σε κατάσταση αλλοφροσύνης άρχισε να φωνάζει στους διαδρόμους των δικαστηρίων

Καταδικαστική ήταν η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου για τον 43χρονο που δολοφόνησε την μητέρα του τον Ιούλιου του 2022 χτυπώντας την με ξύλινες τάβλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα για ενοχή του 43χρονου με μειωμένο καταλογισμό και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 13 χρόνων με τα πέντε να τα εκτίει στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, από το πρωί στα δικαστήρια υπήρξε έντονη κινητοποίηση των αρχών εξαιτίας της κατάστασης της ψυχικής υγείας του 43χρονου μητροκτόνου.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο 43χρονος σε κατάσταση αλλοφροσύνης άρχισε να φωνάζει στους διαδρόμους των δικαστηρίων κάνοντας λόγο για σκευωρία ενώ και κατά την απολογία του εμφανίστηκε συγχυσμένος μην μπορώντας να απαντήσει στις ερωτήσεις της έδρας.

Αμέσως μετά ο εισαγγελέας αφού αναφέρθηκε στον θάνατο της 67χρονης και στον τρόπο με τον οποίο έχασε την ζωή της ζήτησε να κριθεί ένοχος ο 43χρονος με μειωμένο καταλογισμό.

Πώς έγινε το άγριο έγκλημα

Όλα συνέβησαν αρχές Ιουλίου όταν ο 42χρονος, τότε, άνδρας πήρε ξύλινες τάβλες από την ντουλάπα και άρχισε να χτυπάει με μανία την 67χρονη μητέρα του.

Η άτυχη γυναίκα ούρλιαζε για βοήθεια με τους ενοίκους να καλούν έντρομοι την αστυνομία.

Άνδρες της Άμεσης Δράστης έσπευσαν στο σημείο. Όταν ο 42χρονος άνοιξε την πόρτα του σπιτιού οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε μία απίστευτη σκηνή. Αίματα παντού ενώ η άτυχη 67χρονη ήταν στο πάτωμα μέσα σε μία λίμνη αίματος φέροντας πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι αλλά και σε όλο το υπόλοιπο σώμα της.

Αμέσως συνέλαβαν τον 42χρονο τον οποίο και οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 42χρονος είναι παντρεμένος με παιδιά ενώ το τελευταίο διάστημα είχε προβλήματα με την γυναίκα του. Γι’ αυτόν τον λόγο έμενε για λίγο χρονικό διάστημα με τη μητέρα του.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024