Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ετεοκλής Παύλου: «Αν φτάσω σε σημείο να μη μπορώ να αυτοεξυπηρετηθώ, καλύτερα να μη ζω πια»

Ετεοκλής Παύλου: «Αν φτάσω σε σημείο να μη μπορώ να αυτοεξυπηρετηθώ, καλύτερα να μη ζω πια»

Κατάθεση ψυχής από τον παρουσιαστή...

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε on air ο Ετεοκλής Παύλου. Ο παρουσιαστής, με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου, αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε, που τον έκανε να χάσει το πόδι του και να έχει σήμερα πρόσθετο μέλος.

Μεταξύ άλλων, μοιράστηκε τις σκέψεις του για το μέλλον και τόνισε πως δεν θέλει να γίνει ποτέ βάρος στην οικογένειά του, τη γυναίκα του και το παιδί του.

«Όσον αφορά το κομμάτι του πατέρα του, που είπε ότι δε φοβάται τον θάνατο αλλά να μη μείνει κατάκοιτος… να το πάρω και να το κάνω λίγο δικό μου: είναι καλύτερο να «φεύγεις» όταν σταματάς να μπορείς να αυτοεξυπηρετηθείς», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου στο «Breakfast @Star».

Και πρόσθεσε: «Το καταλαβαίνω πως το λέει. Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που έχω χάσει το πόδι μου, έχω μία μορφή αναπηρίας, ήταν κι εμένα αυτός ο προβληματισμός μου. Μη φτάσω 50-60-70, που δεν θα έχω την ίδια άνεση να βάζω το πρόσθετο μέλος, να σηκώνομαι να τρέχω και να παίζω. Προφανώς, αν ένας αρτιμελής άνθρωπος 70 χρονών δυσκολεύεται να πάει στο καφενείο, φανταστείτε ότι ο ίδιος άνθρωπος με πρόσθετο μέλος δυσκολεύεται δέκα φορές παραπάνω».

«Εκεί είχα πει κι εγώ ότι αν φτάσω σε ένα σημείο να μη μπορώ να αυτοεξυπηρετηθώ, να ζω μόνος μου και να είμαι αυτάρκης με όσα έχω, καλύτερα να μη ζω πια, δε θέλω», εξομολογήθηκε επίσης.

Κλείνοντας το θέμα, ο Ετεοκλής Παύλου παραδέχτηκε: «Σκεφτόμουν ότι δεν θέλω να γίνω ποτέ βάρος στην οικογένειά μου, στη γυναίκα μου, στο παιδί μου. Αυτές είναι σκέψεις που οποιοσδήποτε έχει ζήσει κάτι σε πολύ κοντινό του πρόσωπο ή έχει κάποια μορφή αναπηρίας και του έχει δημιουργήσει μία φοβία ότι μπορεί να φτάσει σε ένα τέτοιο στάδιο. Τις έχω κι εγώ, τον καταλαβαίνω, και εύχομαι να βρω τη δύναμη κάποια στιγμή να τις αποβάλλω».

Δείτε το απόσπασμα

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024