Ετεοκλής Παύλου : Συγκινεί μιλώντας για το ατύχημα που τον έκανε να χάσει το πόδι του
Το ντουέτο της Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου και η συγκλονιστική ιστορία του
Ο Ετεοκλής Παύλου μαζί με την Ελένη Χατζίδου τραγούδησαν το βράδυ του Σαββάτου (30/5) στο πλατό του «Just The 2 of Us», ένα συγκινητικό τραγούδι του Παντελή Παντελίδη, το οποίο γέννησε μνήμες στον αθλητή.
Ειδικότερα ο Ετεοκλής Παύλου μόλις τελείωσε την ερμηνεία μαζί με την σύντροφό του, εξέφρασε όλα τα συναισθήματα που τον κατέκλυσαν ενώ τραγουδούσε, καθώς ήρθαν στη μνήμη του όλες οι δύσκολες στιγμές που πέρασε με το ατύχημά που τον έκανε να χάσει το πόδι του.
https://www.instagram.com/p/B5hxbY1l4qO/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/CAua1cRpA5x/?utm_source=ig_web_copy_link
Ο ίδιος μάλιστα δε δίστασε να μιλήσει για την προσωπική του εμπειρία αλλά και να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς όσους ανθρώπους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.
«Τραγουδούσα και μου ερχόντουσαν εικόνες, δεν μπορώ να το περιγράψω αυτό, αλλά όταν έχει συμβεί κάτι τόσο συνταρακτικό στη ζωή σου, σου έρχονται εικόνες. Μου έρχονταν εικόνες στο νοσοκομείο, στην εντατική, πως θυμάμαι τον εαυτό μου. Είναι δύσκολο, όταν νιώθεις κάτι τέτοιο είναι δύσκολο» είπε ο Ετεοκλής Παύλου.
«Δηλαδή πιστεύω το πιο δύσκολο στους ανθρώπους που τραγουδάνε, είναι πως μπορούν να αποθηκεύουν αυτά τα συναισθήματα και να τα αλλάζουν ανάλογα με το ρεπερτόριο τους. Δηλαδή τώρα εγώ είμαι τόσο φορτισμένος που δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ξανατραγουδήσω αυτή τη στιγμή. Κοιμήθηκα αρτιμελής και ξύπνησα στην εντατική μη έχοντας το πόδι μου και μαθαίνοντας ότι έχω ένα τεράστιο δρόμο μπροστά μου και αυτό είναι πολύ σοκαριστικό». συνέχισε ο Ετεοκλής Παύλου.
«Έδωσα τον μεγαλύτερο αγώνα για τα δεδομένα, για να σταθώ στα πόδια μου. 6 χρόνια. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα, γιατί για εμένα προβλήματα είναι μόνο τα θέματα υγείας. Μεγαλύτερη επούλωση είναι η ψυχική, να μην κουκουλώσεις με οποιονδήποτε τρόπο τα εσωτερικά τραύματα που έχουν δημιουργηθεί. Αυτά πρέπει να γιατρέψεις για να επανέλθεις πλήρης και αυτό γίνεται μόνο προσφέροντας αγάπη» είπε καταλήγοντας ο Ετεοκλής Παύλου.
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=wvXC7GdCjsc
- Ρόδος: Στον εισαγγελέα σήμερα ο οδηγός του θανατηφόρου τροχαίου
- Ληξιπρόθεσμα χρέη: Στο μικροσκόπιο καταθέσεις, εισοδήματα και περιουσία
- Τζόκερ: Στην Κύπρο το χρυσό δελτίο των 11,6 εκατ. ευρώ
- Ο χορός μπορεί να «νικήσει» το στρες;
- Global Sumud Flotilla: Το Ισραήλ ετοιμάζεται να καταλάβει τα πλοία, σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ
- Αρκάς: Ένα μάθημα πολιτικής συμπεριφοράς
- Moody’s: Τα 4 σενάρια για τις εκλογές του 2027 στην Ελλάδα
- Ιράν προς ΗΠΑ: Η θάλασσα του Ομάν μπορεί να γίνει ο τάφος σας – Σταματήστε τον αποκλεισμό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 18.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-bhylviu-14464685-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442