Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν φεύγω λέει ο Αντώναρος, που θα έπρεπε να τον... «φύγουν»

Δεν φεύγω λέει ο Αντώναρος, που θα έπρεπε να τον… «φύγουν»

Ποιος είπε ότι αποχωρώ; λέει ο Ευάγγελος Αντώναρος, κάτι που ακούγεται σχεδόν απειλητικό, αφού για πολλούς θα έπρεπε να το έχει πει ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στο νησί της αποκάλυψης κατέφυγε ο Ευάγγελος Αντώναρος μετά την κάλπη της 21ης Μαΐου με «μεγάλη χαρά και ανακούφιση», όπως με παρρησία δήλωσε, συναισθήματα που θα μπορούσε κανείς να συμμεριστεί αν το κόμμα με το οποίο είχε θέσει υποψηφιότητα ως βουλευτής, δεν είχε υποστεί συντριβή.

Εκτός και αν ούτε ο ίδιος δεν έχει πιστέψει ακόμη ότι εντάχθηκε στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ, και αυτό θα ήταν κάτι -ή μήπως πιο σωστά το μόνο- που θα τον συνέδεε με τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, για πολλούς από τους οποίους η επιλογή Αντώναρου και κάποιες άλλες «μεταγραφές» ήταν εκ των βασικών λόγων που γύρισαν την πλάτη στον Αλέξη Τσίπρα. Γιατί στην σοβαρή Αριστερά, ο εχθρός του εχθρού μου δεν είναι φίλος μου.

Ο κ. Αντώναρος λοιπόν σαλπάρει για Πάτμο χαρούμενος και ανακουφισμένος (προφανώς ως παλιός δεξιός, -τελικά μήπως όντως η πρώτη πολιτική αγάπη είναι και παντοτινή;-) και έχοντας προχωρήσει στην αποκάλυψη ότι έβλεπε το προβάδισμα της ΝΔ αλλά δεν ήθελε να αποθαρρύνει τους ανθρώπους στον ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας σάλο στα κοινωνικά δίκτυα και θυμίζοντας τις απείρου κάλλους στιγμές που είχε χαρίσει με απαντήσεις και τοποθετήσεις για εξαιρετικά κρίσιμα ζητήματα ως κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή.

Τα φαρμακερά συγχαρητήρια στον ΣΥΡΙΖΑ για αυτή την «χρυσή μεταγραφή» συνεχίζονται, όχι μόνο από -κακεντρεχείς;- πολιτικούς αντιπάλους, αλλά και από πληγωμένους Συριζαίους, που ενώ ανέμεναν για αδικαιολόγητα -κάτι που χρεώνεται στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ- μεγάλο χρονικό διάστημα «ανοίγματα» που θα αποδείκνυαν την αποφασιστικότητα του κόμματος για αλλαγή και ανανέωση είδαν μεταξύ των ονομάτων και αυτό του Ευάγγελου Αντώναρου. Δεν ήταν δε, δυστυχώς, η μόνη (αρνητική για πολλούς) έκπληξη.

Ο επιμένων νικά… αλλά υπερ των άλλων

Και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται, όπως δεσμεύτηκε, σε διαδικασία ανασυγκρότησης, διόρθωσης λαθών που του κόστισαν ακριβά, αλλάζει στρατηγική και ξεκαθαρίζει το πολιτικό στίγμα του ώστε να καταστεί ορατό και σαφές καθ’ οδόν προς τις δεύτερες κάλπες της 25ης Ιουνίου, ο Ευάγγελος Αντώναρος «ξαναχτυπά».

Ποιος είπε ότι αποχωρώ; γράφει στο twitter απαντώντας σε μηνύματα που δέχθηκε μετά την καλή επιτυχία που ευχήθηκε στην νέα Εκλογική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, αναγνωρίζοντας ότι έχουν δύσκολο έργο.

Και δεν χρειάζεται φιλερευνητική ματιά για να καταλάβει κάποιος ότι παρουσίες και δηλώσεις σαν αυτές του Ευάγγελου Αντώναρου το κάνουν δυσκολότερο. Οπότε στην ερώτηση «ποιος είπε ότι αποχωρώ;» δεν είναι λίγοι όσοι πιστεύουν ότι πρέπει να σηκώσουν χεράκια (που λεει και η δασκάλα στο δημοτικό) από την Κουμουνδούρου και να απαντήσουν, ως μία χειροπιαστή απόδειξη ότι το μήνυμα της κάλπης ελήφθη.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024