Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σβίγκου: Κόμμα εξουσίας ο ΣΥΡΙΖΑ, διορθώνει τις αστοχίες εν κινήσει

Σβίγκου: Κόμμα εξουσίας ο ΣΥΡΙΖΑ, διορθώνει τις αστοχίες εν κινήσει

Η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η δύναμη που θα υπερασπιστεί τα λαϊκά και κοινωνικά συμφέροντα.

Στο ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο πολιτικό σκηνικό αναφέρθηκε η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Ράνια Σβίγκου.

«Είμαστε ένα κόμμα εξουσίας, η μεγάλη δύναμη της κυβερνώσας Αριστεράς και του προοδευτικού χώρου. Δεν είμαστε, ούτε ένα κόμμα διαμαρτυρίας, ούτε μια συμπληρωματική δύναμη της Δεξιάς», τόνισε, προσθέτοντας ότι «ο στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε κάθε ψήφο και κάθε πιθανότητα για να κερδίσουμε».

Η κυρία Σβίγκου μιλώντας στον ΣΚΑΪ υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «κατανοεί το αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα, δεν κρύφτηκε πίσω από αυτό, ανέλαβε τις ευθύνες του και διορθώνει εν κινήσει αστοχίες που έγιναν την προηγούμενη περίοδο».

Αναφερόμενη σε όσα θα διορθώσει η Κουμουνδούρου, η Ράνια Σβίγκου είπε ότι «ο στόχος μας είναι ν’ αναδείξουμε έναν καθαρό και ενιαίο λόγο και να πείσουμε τους πολίτες και εκείνους που δε μας ψήφισαν στις κάλπες της 21ης Μαΐου, ότι είμαστε εκείνη η δύναμη η οποία θα υπερασπιστεί τα λαϊκά και κοινωνικά συμφέροντα, τα δημόσια αγαθά, το κοινωνικό κράτος, που θα σταθεί στο πλευρό της κοινωνίας, απέναντι σε οποιαδήποτε μορφή παραβίασης των εργασιακών δικαιωμάτων».

Παράλληλα, αναρωτήθηκε «για τη στάση της ΝΔ απέναντι στις συστάσεις της Κομισιόν», μετά τις ανακοινώσεις για περικοπές παροχών και δαπανών.

Ως προς την εικόνα του κόμματος, τόνισε ότι «θα αναδείξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ένα πρόσωπο το οποίο θα εμπνέει εμπιστοσύνη και μαχητικότητα, για την υπεράσπιση των συμφερόντων της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας, καθώς και την προγραμματική μας πρόταση».

Γιατί, όπως τόνισε, «δε μπορεί να υπάρχει καμία διαστρέβλωση των προγραμματικών μας θέσεων, όπως έγινε την προηγούμενη περίοδο από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία εκμεταλλεύθηκε τη μιντιακή της υπεροπλία και τα δικά μας λάθη».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024