Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζένη Θεωνά: Στην αρχή ζήλευα πολύ τον Δήμο, τώρα όχι τόσο»

Τζένη Θεωνά: Στην αρχή ζήλευα πολύ τον Δήμο, τώρα όχι τόσο»

Η ηθοποιός είναι μια αφοσιωμένη μητέρα που προσπαθεί να συνδυάσει τη μητρότητα με τις έντονες επαγγελματικές υποχρεώσεις της.

Η Τζένη Θεωνά προσκεκλημένη στην εκπομπή «Γειά σου» και τη Μαρία Μπακοδήμου μίλησε για τη σχέση της με τον σύντροφο της Δήμο Αναστασιάδη αλλά και την αδυναμία που έχει στο γιό της.

Νομίζω ότι αν κάποιος θέλει να σε απατήσει θα το κάνει

«Τώρα με το παιδί δε μου ξυπνάει η ανασφάλεια, δε θα χαλάσω εγώ τα βράδια μου και την ψυχική μου υγεία που θέλω να είμαι εκεί ολόκληρη, παρούσα, χαρούμενη και ενεργή με τον γιό μου για να σκέφτομαι τι γίνεται τα βράδια στα μαγαζιά. Το έζησα αυτό στα νιάτα μου, τώρα δεν έχω αυτή την πολυτέλεια.

Νομίζω ότι αν κάποιος θέλει να σε απατήσει, ό,τι δουλειά και να κάνει, είναι εύκολο… Έχω κι άλλον έρωτα τώρα, τον γιο μου… Όσο περνάει ο καιρός, ο έρωτας με τον γιο μου βαθαίνει, που δε θέλω να τον λέω έρωτα γιατί ο έρωτας αναλογεί στον σύντροφο αλλά…» ανέφερε η ηθοποιός – παρουσιάστρια.

Όσο για το πως αντέδρασε όταν ο γιος της, της είπε ότι είναι ερωτευμένος με την Κατερίνα Καινούργιου, η Τζένη Θεωνά είπε,  «Θεώρησα ότι βλέπει τα χρώματα και ότι τη βλέπει σαν τη μανούλα του, σου λέει είναι ξανθιά, γαλανομάτα. Το πήρα έτσι. Πέρυσι μου το είπε».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024