Σταμάτης Φασουλής: Συγκλονίζει μιλώντας για τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη
Δείτε την εξομολόγηση του γνωστού ηθοποιού
Ο Σταμάτης Φασουλής και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου συνάντησαν τον Τάσο Τρύφωνος στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Τετ Α Τετ που προβλήθηκε, το απόγευμα της Κυριακής, στην Κυπριακή τηλεόραση.
Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε από καρδιάς για την μακρόχρονη σχέση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την βοήθεια που του πρόσφερε καθώς και τις τελευταίες της στιγμές.

Συγκλονίζει ο Σταμάτης Φασουλής για τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη
Πιο συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Φασουλής εξομολογήθηκε πως «είχα πολύ ιδιαίτερη σχέση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, με βοήθησε πάρα πολύ σαν άνθρωπο. Στις δύσκολες στιγμές της ζωής μου μού συμπαραστάθηκε όσο κανείς με έναν τρόπο συγκλονιστικό. Μου προσέφερε την ζωή της απροκάλυπτα για να με συνεφέρει όταν είχα πέσει και ήμουν στα τάρταρα».
«Δεν πληροφορήθηκα την θάνατο της… Ήμουν δίπλα στο Ιατρικό Κέντρο. Ήμασταν στο διπλανό δωμάτιο. Θυμάμαι πως ήταν ο Μάριος Πλωρίτης, η Κάτια Δανδουλάκη, η Νόνικα Γαληνέα, ο Λάκης Λαζόπουλος, εγώ και η Νινέτα Λεμπέση σε έναν διπλανό θάλαμο και στο τέλος, γιατί ήμασταν όλη τη νύχτα, είχαμε στρώσει κάτω κουβέρτες κάπως να καθίσουμε. Εκτός από την Νόνικα, η οποία κάθισε 24 ώρες με το ταγιέρ και την τσάντα ακίνητη σαν φόρο τιμής. Την περιμέναμε. Εγώ το πρωί έφυγα για να κάνω ένα μπάνιο και με πήρε τηλέφωνο, δεν θυμάμαι ποιος, ‘μόλις έφυγες, έγινε’ μου είπε. Ήταν ένα περίεργο βράδυ γιατί περνούσαμε από κλάματα σε γέλια που θυμόμασταν για τη ζωή της, κάποια στιγμή τραγουδήσαμε την ‘Μικρή Νεφέλη’ με τον Λάκη».
«Μου στοίχισε πάρα πολύ προσωπικά. Για χρόνια, δεν ήξερα πόσο την αγαπούσα. Δεν ήξερα. Και εγώ μετά το ανακάλυψα. Νόμιζα ότι της χρωστάω πράγματα αλλά ότι η αγάπη μου ήταν λίγο κουτσή. Με το φευγιό της, όμως, ανακάλυψα ότι την αγαπάω πάρα πολύ» συμπλήρωσε, εμφανώς συγκινημένης στη μνήμη, ο Σταμάτης Φασουλής στη νέα τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος για τον Alpha Κύπρου.
Δείτε το βίντεο
- Πάτρα: Νέος θάνατος κρατούμενου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου – Στους 7 οι νεκροί μέσα σε λίγες εβδομάδες
- Καλαμάτα: «Καθαρές» οι τοξικολογικές των παιδιών – «Βοήθεια, μα γιατί» ήταν τα τελευταία λόγια της 39χρονης
- Έτσι η αβεβαιότητα επηρεάζει τη σχέση
- ΗΠΑ – Ιράν: Δοκιμάζεται η εκεχειρία, αντικρουόμενες δηλώσεις για τις διαπραγματεύσεις – Τι συμφώνησαν Ισραήλ και Λίβανος
- Οδηγός: Τα 10+4 «κλειδιά» για ανακαίνιση χωρίς εκπλήξεις
- Συνταγή: Καλοκαιρινό μπριάμ
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Η διαφωνία ανάμεσα σε ΥΠΑΑΤ και ΥΠΕΝ για την επιλογή του ΧΥΤΑ και τα πολλά προβλήματα στον χώρο
- Χειρότερες οι υπηρεσίες υγείας όταν οι νοσηλευτές έχουν burnout
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)

























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 03.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-benjaminfarren-11727472-1-315x220.jpg)

















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442