
Μαρία Μενούνος: Σε τρελά κέφια στη Μύκονο
Δείτε το βίντεο...
Η Μαρία Μενούνος βρέθηκε για λίγες ημέρες στην Μύκονο όπου απόλαυσε ξένοιαστες στιγμές.
Η ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια επέλεξε το γνωστό restaurant bar Interni στην Χώρα όπου διασκέδασε μαζί με την οικογένειά της και αγαπημένα της πρόσωπα μεταξύ των οποίων και η κουμπαρά της, Μαριέττα Χρουσαλά.
Μάλιστα δεν παρέλειψε να ενημερώσει σχετικά τους περισσότερους από ένα εκατομμύριο followers της στο Instagram, όπου δήλωσε ότι έφαγε καλά και πέρασε φανταστικά γιορτάζοντας -όπως είπε- με αυτόν τον τρόπο πρώιμα τα γενέθλιά της.
Δείτε το βίντεο
Η Μαρία Μενούνος πάντα νιώθει υπέροχα όταν βρίσκεται στην Ελλάδα. Αλλά αυτήν περίοδο έχει κι έναν άλλο, πολύ σοβαρό λόγο για να είναι με το χαμόγελο στα χείλη και με ανεβασμένο ηθικό, καθώς μαζί με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο, περιμένουν το πρώτο τους παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Μετά από δέκα χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών ανυπομονεί να υποδεχτεί το μωράκι της!
- 13η σύνταξη: Η τιμωρητική λογική μιας κατάργησης: «Δεν σας άρεσε; Σας την κόβουμε»
- Δύο μέτρα, δύο σταθμά: Σιγή ιχθύος από την ΕΕ για το Ισραήλ στη Μπιενάλε, «πρόστιμο» για τη Ρωσία
- Είναι το slow summer το μυστικό για καλύτερες διακοπές;
- Το Αιγαίο που πληγώναμε: Παράνομη αλιεία από τουρκικές μηχανότρατες καταγγέλλει το «Αρχιπέλαγος»
- Ο Γολγοθάς των γυναικών από την Ουγκάντα προς τη Μέση Ανατολή
- «Η κατάσταση μόνο θα χειροτερεύει» – Οι πυρκαγιές αναγκάζουν τους πυροσβέστες να κάνουν αδύνατες επιλογές






