Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Χρονοπούλου: Δεν θα συνεργαστούμε με τη ΝΔ - Η προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ δεν έχει «ταβάνι»

Ελένη Χρονοπούλου: Δεν θα συνεργαστούμε με τη ΝΔ – Η προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ δεν έχει «ταβάνι»

Η Ελένη Χρονοπούλου, μιλώντας στο Live News, τόνισε πως το γεγονός «ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει, δεν προσμετράται ή αφαιρείται από τους δικούς μας στόχους. Εμείς έχουμε δικό μας πρόγραμμα» στο ΠΑΣΟΚ.

«Καταφέραμε να αυξήσουμε το ποσοστό μας οπότε εκ των πραγμάτων ανήκουμε στους νικητές. Ο πρώην πρωθυπουργός προσπάθησε να μας ρίξει και λίγο. Δεδομένων των συνθήκων και ότι οι δημοσκοπήσεις μάς έδειχναν αρκετά χαμηλά, έχουμε κάθε δικαίωμα να αισθανόμαστε όμορφα», δήλωσε η Ελένη Χρονοπούλου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η κυρία Χρονοπούλου επανέλαβε τη θέση του ΠΑΣΟΚ και του Νίκου Ανδρουλάκη για μη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία.

«Σαφές και ξεκάθαρο: Δεν θα συνεργαστούμε με ΝΔ»

«Δεν έχουμε σκοπό να συνεργαστούμε με τη ΝΔ, είναι σαφές και ξεκάθαρο. Όταν συνεργάστηκαν Σαμαράς – Βενιζέλος υπήρχαν έκτακτες συνθήκες στη χώρα. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές, αλλά δεν υπάρχουν πραγματικές συγκλίσεις», ξεκαθάρισε, προσθέτοντας εξάλλου πως «η ΝΔ θεωρούσε ότι ήταν και θα είναι αυτοδύναμη μετά τις εκλογές».

Η Ελένη Χρονοπούλου τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ «έχει άλλη ερμηνεία των πραγμάτων» και σημείωσε πως το γεγονός «ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει, δεν προσμετράται ή αφαιρείται από τους δικούς μας στόχους. Εμείς έχουμε δικό μας πρόγραμμα».

«Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να θεωρείται ότι ηττήθηκε, δεν σημαίνει ότι εμείς θα κάνουμε τα πάντα μόνο για να κερδίσουμε τους ψηφοφόρους του, Έχουμε ένα πρόγραμμα, καλούμε τους κεντρώους δημοκράτες να έρθουν σε εμάς», τόνισε.

«Ταβάνι η προσπάθειά μας δεν έχει»

Όσο για τον στόχο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις κάλπες τις 25ης Ιουνίου, η Ελένη Χρονοπούλου σημείωσε ότι «η κάλπη είναι απρόβλεπτη».

«Το μόνο που μένει στα κόμματα είναι να μένουν σταθερά στον στόχο τους. Ταβάνι η προσπάθειά μας δεν έχει», είπε χαρακτηριστικά.

Και προσέθεσε, καταλήγοντας, ότι στο ΠΑΣΟΚ «επαναπροσδιορίσαμε την ταυτότητά μας, ξαναβρήκαμε την επαφή μας, όχι μόνο με τη βάση μας, αλλά και με τους πολίτες που μας ψήφισαν. Όσους περισσότερους πολίτες καταφέρουμε να πείσουμε, τόσο το καλύτερο».

Sports in

Παρέμεινε στο Νο. 9 η Σάκκαρη, αύξησε τη διαφορά η Σφιόντεκ

Η Σάκκαρη παρέμεινε στο Νο.9 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA - Η Σφιόντεκ άνοιξε τη διαφορά από τη δεύτερη Σαμπαλένκα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024