Καταδίκη για κούριερ που πήγε να σκοτώσει επιχειρηματία στην Πάτρα
Τι είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος
Σε 7 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ζακύνθου, ο 30χρονος πρώην υπάλληλος εταιρείας κούριερ, ο οποίος πριν από 2 χρόνια μετά από διαπληκτισμό με επιχειρηματία, στη Βιομηχανική Περιοχή Πατρών, τον παρέσυρε με το αυτοκίνητο κάνοντας όπισθεν, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά
Σύμφωνα με το pelop.gr, ο επιχειρηματίας, με χτυπήματα στο πρόσωπο κι σε άλλα σημεία του σώματός του, νοσηλεύθηκε επί μακρόν, αντιμετωπίζοντας προβλήματα υγείας και μετά το εξιτήριο από το Νοσοκομείο. Στη δίκη κατέθεσε πως μετά τον διαπληκτισμό για ασήμαντη αφορμή, ο κατηγορούμενος έκανε όπισθεν, έχοντας σκοπό να τον σκοτώσει , αφού κινήθηκε με τέτοια πρόθεση εναντίον του.
Τι είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος
Ο κατηγορούμενος, στην απολογία του είπε -μεταξύ άλλων- ότι «μπερδεύτηκε» και ότι, αντί για 1η ταχύτητα, έβαλε όπισθεν! Είπε ακόμη, ότι τηλεφωνούσε συνεχώς στο θύμα για να ρωτήσει για την υγεία του, κάτι που διέψευσαν, όμως, οι μάρτυρες κατηγορίας. Μετά την καταδικαστική απόφαση άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, αφού του δόθηκε ανασταλτικός χαρακτήρας στην ποινή για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και μάλιστα κατά συρροή, μέχρι την εκδίκαση σε Β’ βαθμό.
Το Δικαστήριο δεν πείσθηκε, αφού σε βίντεο κάμερας φαίνεται όλη η κίνηση του αυτοκινήτου του και το πως έφθασε στον επιχειρηματία και τον χτύπησε… με φόρα.

- Ασπρόπυργος: Πέθανε ένας από τους τρεις πολυεγκαυματίες από τη φωτιά
- ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη: «Η εξωτερική πολιτική δεν μπορεί να λειτουργεί με αυτόματο πιλότο»
- Η FIFA πήρε θέση για το γκολ της Αγγλίας και την spider-cam: «Ο αισθητήρας δεν κατέγραψε κάποια επαφή»
- Μητσοτάκης: Αυτοέπαινοι για τις συλλήψεις για Marfin – Πανηγυρισμοί για τη μείωση 10 λεπτών στη βενζίνη
- Βάγια Νέστορα: Στο μικροσκόπιο των Αρχών το κινητό που πέταξε ο 29χρονος κατηγορούμενος
- Εύβοια: Επτά σεισμικές δονήσεις μέσα σε 25 λεπτά
- Ο ΠΑΟΚ δίνει 2 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για Τολιόπουλο – Το «χρυσό» συμβόλαιο στον Έλληνα γκαρντ
- The Birthday Party – Ο Γουίλεμ Νταφόε υποδύεται έναν τύπο σαν τον Ωνάση αλλά αυτό δεν αρκεί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442