Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Αποσωληνώθηκε ο 8χρονος που τραυματίστηκε όταν ο πατέρας του σκότωσε τη μητέρα του και αυτοκτόνησε
Το 8χρονο αγοράκι θα παραμείνει για λίγες ώρες ακόμη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο εντός της ημέρας θα μεταφερθεί στην παιδοχειρουργική κλινική
Ευχάριστα είναι τα νέα που ήρθαν από τη Θεσσαλονίκη για το 8χρονο παιδί από τη Χαλκιδική, που τραυματίστηκε όταν ο πατέρας του σκότωσε τη μητέρα του και αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι της οικογένειας.
Χθες το βράδυ οι γιατροί στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης αποσωλήνωσαν το 8χρονο παιδί από τη Χαλκιδική έπειτα από πέντε ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου.
Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές το 8χρονο αγοράκι θα παραμείνει για λίγες ώρες ακόμη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο εντός της ημέρας θα μεταφερθεί στην παιδοχειρουργική κλινική.
Θα υποβληθεί σε νέες επεμβάσεις
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν στο ThessToday.gr ότι ο 8χρονος θα χρειαστεί να υποβληθεί σε νέες χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ και χθες οι γιατροί προχώρησαν στην αφαίρεση θραυσμάτων από το πρόσωπό του και συγκεκριμένα κάτω από το μάτια και στη μύτη, καθώς και στον λαιμό του.
Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες οι γιατροί του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου περίμεναν την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να τον «ξυπνήσουν», παρά το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή εκτίμησαν ότι είχε διαφύγει τον κίνδυνο. Ωστόσο το αγοράκι νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση και, βέβαια, όπως αναφέρουν οι αρμόδιοι, ο αγώνας που έχει μπροστά του για την αποκατάσταση των τραυμάτων του, είναι μεγάλος.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία
Το κεντρικό θέμα της 'Εκθεσης των Πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ επικεντρώθηκε στον αθλητισμό, και συγκεκριμένα στο μπάσκετ, αλλά ως φιλοσοφία ζωής, συνεργασίας
Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές σήμερα στα ΕΠΑΛ με το μάθημα των Νέων Ελληνικών - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα