Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Ευχάριστα τα νέα για την υγεία του 8χρονου αγοριού - Είχε βρεθεί δίπλα στη νεκρή μητέρα του

Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Ευχάριστα τα νέα για την υγεία του 8χρονου αγοριού – Είχε βρεθεί δίπλα στη νεκρή μητέρα του

Ειδική ομάδα ψυχολόγων είναι έτοιμη να υποστηρίξει το παιδί από την πρώτη στιγμή που θα επικοινωνήσει με το περιβάλλον

Ευχάριστα το νέα για τον 8χρονο που είδε την μητέρα του να δολοφονείται από τον πατέρα του, ο οποίος έπειτα έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το αποτρόπαιο έγκλημα συνέβη στην Στρατονίκη Χαλκιδικής, τη Δευτέρα (22/5) στο σπίτι της οικογένειας. Το παιδί εντοπίστηκε στο πλάι της νεκρής μητέρας του ενώ έφερε πολλαπλά τραύματα σε όλο του το κορμί από τα σκάγια της καραμπίνας.

Υπεβλήθη σε αρκετά χειρουργεία και οι γιατροί έχουν δηλώσει πως ο δρόμος της αποκατάστασης είναι μεγάλος.

Από χθες ο ανήλικος έχει βγει από την καταστολή και οι γιατροί του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου σήμερα το απόγευμα θα προσπαθήσουν να τον αποσωληνώσουν.

Μία μεγάλη ομάδα γιατρών βρίσκονται δίπλα στο παιδί αλλά και μία μεγάλη ομάδα ψυχολόγων, οι οποίοι θα βρεθούν κοντά του κατά τη διάρκεια της αποσωλήνωσης και από την πρώτη στιγμή που θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με το περιβάλλον.

Οι παππούδες του δηλώνουν ανυπόμονοι για την έξοδό του από το νοσοκομείο και τονίζουν πως θα σταθούν στο πλευρό και των δύο παιδιών. Υπενθυμίζεται πως ο 8χρονος έχει και μία 12χρονη αδερφή.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024