Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαλκιδική: Την κυνηγούσε με την καραμπίνα - «Ήθελε διαζύγιο, θα έφευγε» λέει συγγενής της 39χρονης

Χαλκιδική: Την κυνηγούσε με την καραμπίνα – «Ήθελε διαζύγιο, θα έφευγε» λέει συγγενής της 39χρονης

Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται το 8χρονο αγοράκι που είδε τον πατέρα του να σκοτώνει τη μητέρα του μπροστά στα μάτια του και ύστερα να αυτοκτονεί.

Νέες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη γυναικοκτονία στη Στρατονίκη Χαλκιδικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη νεκροψία νεκροτομή προέκυψε ότι ο 36χρονος κυνηγούσε την 39χρονη σύζυγό του με την καραμπίνα και την πυροβόλησε τέσσερις φορές μέχρι που η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή.

Όλα αυτά, μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού τους, που είδε τον πατέρα του να σκοτώνει τη μητέρα του και ύστερα να αυτοκτονεί.

Το χρονικό

Ο 36χρονος άνδρας τα ξημερώματα της Δευτέρας σηκώθηκε να ετοιμαστεί για να πάει στη δουλειά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, τσακώθηκε με την 39χρονη σύζυγό του, πήρε την καραμπίνα και την πυροβόλησε αρχικά πισώπλατα μέσα στο παιδικό δωμάτιο που βρισκόταν ο 8χρονος γιος τους.

Πάτησε την σκανδάλη συνολικά τέσσερις φορές μπροστά στα μάτια του έντρομου γιου του, που τραυματίστηκε και εκείνος από τα σκάγια της καραμπίνας.

Ύστερα, ο 36χρονος μεταφέρθηκε σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού και έβαλε τέλος στη ζωή του.

«Μάζευε τα πράγματά της για να φύγει» λέει συγγενής της 39χρονης

Μιλώντας αποκλειστικά στο LIVE NEWS, συγγενής της 39χρονης γυναίκας αποκαλύπτει πως η άτυχη μητέρα δύο παιδιών ήθελε διαζύγιο και μάζευε τα πράγματά της για να φύγει από το σπίτι.

«Ήταν πάρα πολύ καλό κορίτσι. Είχαν προβλήματα. Θα τα μάζευε το παιδί, το κορίτσι, να φύγει εχθές και αυτός δεν το άφηνε, πήρε το όπλο, σκοτώνει το κορίτσι, πυροβολεί και το παιδί. Το παιδί το πήρε λίγο λέει, το έχουν στο νοσοκομείο» λέει.

«Το αν πήγαιναν ή δεν πήγαιναν καλά το ξέρει η ίδια οικογένεια» λέει θείος του 36χρονου. «Τα παιδιά πάρθηκαν από αγάπη. Τα θυμόμαστε από τότε που ήταν ερωτευμένα, αποφάσισαν να κάνουν την οικογένειά τους. Δύο παιδιά που χαμογελούσαν στην καθημερινότητά τους» προσθέτει.

Λίγες ώρες πριν, ο θείος του 36χρονου είχε μιλήσει με το ζευγάρι. «Τα είδαμε τα παιδιά. Ευδιάθετα όπως πάντα, να μας χαιρετήσουν, να γελάσουν, δεν έδειχνε κάτι τέτοιο».

Στη ΜΕΘ το 8χρονο αγοράκι

Ο 8χρονος που μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, καθώς, όπως έγινε γνωστό, περπατούσε για ώρες μέσα στα αίματα, χειρουργήθηκε στο τραύμα που υπέστη από τα σκάγια μεταξύ αγκώνα και παλάμης.

«Κινητοποιήθηκε όλος ο μηχανισμός του ΕΣΥ, πλαστική χειρουργός από το Παπανικολάου, οι ορθοπεδικοί οι δικοί μας, όλη η ομάδα και έγινε νομίζω το καλύτερο δυνατόν, αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στη ΜΕΘ» λέει ο διευθυντής της παιδοχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου, Γιώργος Τσικόπουλος.

Σήμερα οι κηδείες

Η τελευταία πράξη του δράματος παίζεται σήμερα στη Χαλκιδική, όπου τελούνται σε διαφορετικές τοποθεσίες οι κηδείες της 39χρονης και του συζύγου της.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε σήμερα και στις δύο σορούς, η 39χρονη έφερε τραύματα σε όλο της το σώμα και συγκεκριμένα σε ώμο, μασχάλη, πλάτη, τράχηλο και πρόσωπο.

Σε ό,τι αφορά τον 36χρονο έβαλε τέλος στη ζωή του βάζοντας την καραμπίνα στο στόμα του.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024