Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση - Όταν δεν είχε εκπομπή... ως χορεύτρια μπαλέτου

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση – Όταν δεν είχε εκπομπή… ως χορεύτρια μπαλέτου

Η παρουσιάστρια, 28 χρόνια πριν, είχε εμφανιστεί στον Γιώργο Παπαδάκη...

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο των ΜΜΕ το 2004, δουλεύοντας ως ρεπόρτερ στην πρωινή εκπομπή «Χωρίς ταμπού», που παρουσίαζε η Μαρία Μπεκατώρου, στον τηλεοπτικό σταθμό Τηλεάστυ.

Η συνεργασία τους ολοκληρώθηκε έπειτα από δύο σεζόν και μετακόμισε στο MEGA, κάνοντας ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις στον «Όμορφο Κόσμο το πρωί».

Ακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο «Πρωινός καφές», το «Δέστε τους», το «Καλοκαίρι Παντού», το «Όλα Παίζουν, το «Λόγω TiVis», το Φτιάξε καφέ… να στα πω», το «Ευτυχείτε» και η «Super Κατερίνα».

Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ωστόσο, ήταν σε ηλικία 10 χρονών…

Την αποκάλυψη έκανε σήμερα η ίδια στην εκπομπή της. Η παρουσιάστρια ταξίδεψε πίσω στον χρόνο και θυμήθηκε την πρώτη φορά που εμφανίστηκε στην τηλεόραση και μας άφησε όλους άφωνους.

Ήταν στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ως χορεύτρια μπαλέτου. «Η πρώτη τηλεοπτική μου εμφάνιση ήταν στον Γιώργο Παπαδάκη σε ηλικία 10 χρονών. Ήμουν στο μπαλέτο, στη σχολή χορού Παπαρούπα πάνω από το γραφείο τελετών στην Πεύκη»,  αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και πρόσθεσε: «Και είπαν θα έρθουν από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Εγώ δεν το είχα καθόλου με το μπαλέτο, ήμουν άσχετη, χωρίς ρυθμό και οι γονείς μου επέμεναν. Ήθελα να φαίνομαι παρόλο που ήμουν άχρηστη και άρχισε η κάμερα να τραβάει τα κοριτσάκια που χόρευαν και λέει “ποιος θα μιλήσει;” και όλα τα κοριτσάκια που ήταν ταλαντούχα έκαναν πίσω και λέω “εγώ”»

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024