Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγόρια στο ντους και ενήλικες στα σκοτεινά δωμάτια του Μεσαίωνα

Αγόρια στο ντους και ενήλικες στα σκοτεινά δωμάτια του Μεσαίωνα

Η ταινία «Αγόρια στο ντους» και οι σκοταδιστικές αντιλήψεις

Απορούμε γιατί ορισμένοι ψεκασμένοι, χριστιανοταλιμπάν, τηλεπωλητές χειρογράφων του Ιησού, νεόκοποι σωτήρες του Εθνους και της Ορθοδοξίας κι άλλα «φυντάνια» της νεοελληνικής υποκουλτούρας μπαίνουν στη Βουλή.

Πέφτουμε από τα σύννεφα γιατί στην ελληνική κοινωνία υπάρχουν χιλιάδες συμπολίτες μας που αρνούνται τις επιστήμες, που «αφορίζουν» την Ιατρική, που μιλάνε για «μπόλι» και αλλοίωση του ελληνικού DNA, το οποίο είναι και μοναδικό διότι ως έθνος μόνον εμάς αγαπά ο Θεός.

Ας μην μένουμε έκπληκτοι με όλα αυτά. Αν κι έχουν περάσει πολλά χρόνια, ακόμη στη χώρα που καίνε βιβλία είμαστε.

Στη χώρα που μπουκάρουν στους κινηματογράφους γιατί παίζεται το «Τελευταίος Πειρασμός», βρισκόμαστε. Και δεν είναι υπερβολή.

Δείτε τι έγινε με την διάσημη πλέον ταινία «Αγόρια στο Ντους», ένα πολυβραβευμένο φιλμ που κάποια δύσμοιρη εκπαιδευτικός τόλμησε να δείξει στα παιδιά.

Μια ταινία που για ένα – δύο sites και μέσα ενημέρωσης έγινε «ταινία πορνό» που δείχνει «ερωτικές περιπτύξεις» ανηλίκων». Και θίχτηκε ένας γονιός γιατί, λέει, έπαθε σοκ το παιδί του.

Κι έκανε και μήνυση και βλέπουμε από τηλεπαράθυρο σε τηλεπαράθυρο τον δικηγόρο του να μας εξηγεί πόσο εξωφρενικό είναι να βλέπουν μικρά παιδιά… ερωτικές ταινίες.

Και μάλιστα ταινία με δύο αγόρια. Τρόμος, πανικός, συγκλονισμός. Θα γίνουν τα παιδιά μας γκέι.

Διότι όπως είναι γνωστό και «επιστημονικά», ομοφυλόφιλος γίνεσαι αν βλέπεις μια ταινία, αν διαβάζεις σε ένα βιβλίο ότι υπάρχει και άλλη πλευρά της ανθρώπινης (το τονίζω της ανθρώπινης, όχι της αντρικής ή της γυναικείας) σεξουαλικότητας.

Βλασφημία, αίσχος, ντροπή να δείχνουν τέτοιες ταινίες. Ξεσπάθωσε το twitter της αντρίλας, όπου ο κάθε πικραμένος βγάζει τα συμπλέγματά του, επιτιθέμενος σε μια εκπαιδευτικό χωρίς καν να γνωρίζει το γεγονός. Χωρίς καν να έχει δει την ταινία, να έχει διαβάσει οτιδήποτε γι’ αυτήν.

Απλά «διάβασε» στην παγκόσμια εγκυκλοπαίδεια που λέγεται social media ότι αυτή η ταινία προωθεί την ομοφυλοφιλία και μάλιστα σε μικρά παιδάκια.

Γιατί έτσι έπρεπε να «προωθηθεί» η ιδέα του «αποχριστιανισμού», της «διαφορετικής ατζέντας» που περνά η παγκόσμια τάξη πραγμάτων, η δαιμονοποίηση οτιδήποτε ταράσσει τα νερά ενός ομοφοβικού σκοταδισμού που δεν είναι μόνον ομοφοβικός.

Είναι μια διαρκής προσπάθεια να «φοβηθεί» ο κόσμος, να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ο Μεσαίωνας είναι η κανονικότητα.

Δεν διάβασαν πουθενά ότι η ταινία είναι πολυβραβευμένη. Δεν διάβασαν ότι είναι η καλύτερη ταινία μικρούς μήκους για παιδιά στην Ευρώπη, δεν είδαν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση Παιδικών Ταινιών την ενέκρινε και την επιβράβευσε. Ούτε ότι κορυφαία κινηματογραφικά ινστιτούτα αναγνώρισαν το φιλμ.

Σιγά μην έχουν δίκιο όλοι αυτοί. «Γκέι» θα είναι ο σκηνοθέτης, οι κριτικοί, η εκπαιδευτικός, θα σκέφτηκε ο «μάτσο μαν» Ελληνάρας.

«Προωθούν την ομοφυλοφιλία στα παιδιά μας», σκέφτηκε ο Ταλιμπάν του νεοελληνικού Μεσαίωνα που βλέπει συνωμοσίες σε κάθε έκφανση της ζωής.

Να φανταστούμε ότι θα ζητήσουν στατιστικά για το πόσα από τα χιλιάδες παιδιά που είδαν την ταινία στην Ευρώπη έγιναν ομοφιλόφυλοι. Ετσι για να αποδείξουν ότι η «αρρώστια» κολλάει και με την όραση.

«Αγόρια στο ντους» και ενήλικες στο σκοτάδι, δυστυχώς σε μια χώρα που δεν μπορεί να κάνει τα βασικά βήματα μια χώρας η οποία δείχνει ότι προοδεύει.

Κι αν για κάποιους πρόοδος είναι τα πλεονάσματα ή αν πέφτει ο πληθωρισμός, για άλλους είναι αν η κοινωνία μας μπορεί να είναι ανεκτική, συμπεριληπτική, φωτεινή, λιγότερο φοβική σε ό,τι δεν ταιριάζει με το στάτους του καθενός.

Γιατί αν είσαι άνθρωπος απλά κάνεις τα αυτονόητα. Κι αν είσαι ανοικτό μυαλό κάνεις αυτό που έκανε η εκπαιδευτικός χωρίς να φοβηθεί τις «μάγισσες» του νεοελληνικού Μεσαίωνα.

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024