Και ξαφνικά: Εκτός εθνικής ομάδας ο Κώστας Φορτούνης με τον Γκουστάβο Πογέτ να μην τον συμπεριλαμβάνει στις επιλογές του για τα ματς που έρχονται τον Ιούνιο για τα προκριματικά του Euro (με Ιρλανδία και Γαλλία).
Πως ο Ουρουγουανός έφτασε σε αυτή την απόφαση όταν ο άσος του Ολυμπιακού ήταν μάλλον ο καλύτερος Έλληνας του πρωταθλήματος από τον Ιανουάριο και πέρα όπου επέστρεψε ολοκληρωτικά; Προφανώς αυτό θα πρέπει να φροντίσει να το απαντήσει ο ίδιος.
Η πληροφορία όμως ότι τον «έκοψε» αν μη τι άλλο προκαλεί εντυπώσεις και εγείρει μπόλικα ερωτηματικά. Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που ο 30χρονος ήταν κανονικά στις κλήσεις του Μάρτη, όταν και αγωνίστηκε στις αναμετρήσεις κόντρα στο Γιβραλτάρ και την Λιθουανία. Έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο την πολυτέλεια να μην χωρά στις επιλογές του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού;
Η απορία φαντάζει αυτονόητη και αν μη τι άλλο ξυπνά μνήμες της προηγούμενης τάξης πραγμάτων όταν πολλοί και διάφοροι άσοι πρώτης γραμμής των Ερυθρόλευκων (Παπασταθόπουλος, Μανωλάς) ή και του… παρελθόντος τους (Σιόβας) υποχρεώθηκαν ξαφνικά να… κατεβούν το τρένο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Ο Φορτούνης από τον Γενάρη και πέρα όταν επέστρεψε για τα καλά, είχε 10 ασίστ και 4 γκολ, θυμίζοντας εκείνον τον «κάνω τη διαφορά» άσο πριν από τον τραυματισμό του. Πραγματικά η κίνηση του Γκουστάβο Πογέτ μοιάζει αψυχολόγητη. Απρέπεια, σε κάποιον που έχει φορέσει το εθνόσημο 56 φορές και που βρίσκεται στις τάξεις των εθνικών ομάδων της χώρας από το 2010…
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ευρωπαϊκό δίπορτο για τον ΟΦΗ. Αν νικήσει τον ΠΑΟΚ παίρνει εισιτήριο, όμως με τη νίκη επί του Λεβαδειακού ελπίζει και για την 5η θέση καθώς τον πλησίασε στους δυο βαθμούς. Τα πλέι οφ (5-8) πήραν φωτιά!
LIVE: Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Ο Γιαννούλης με ασίστ έσπρωξε την Άουγκσμπουργκ σε εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Λεβερκούζεν. Ιστορικό το ντεμπούτο της Μαρί-Λουίζ Ετά στον πάγκο της Ουνιόν που όμως ηττήθηκε στην έδρα της.