Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η δεύτερη ευκαιρία του Σαμασέκου

Η δεύτερη ευκαιρία του Σαμασέκου

Τα δεδομένα για το μέλλον του Ντιαντιέ Σαμασέκου στον Ολυμπιακό, η δεύτερη ευκαιρία στη Χοφενχαϊμ και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη σεζόν στην τρίτη θέση και θα συμμετέχει στα προκριματικά του Europa League, με τους ερυθρόλευκους να έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Ο άνθρωπος που έχει εμπιστευτεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να ξεκινήσει το χτίσιμο της επόμενης χρονιάς είναι ο Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Παράλληλα, με το θέμα του νέου τεχνικού που θα κλείσει άμεσα, υπάρχουν και αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στο ρόστερ, αλλά είναι στον… αέρα για του χρόνου, με τον Ντιαντιέ Σαμασέκου να είναι μια εξ αυτών.

Ο μέσος από το Μάλι ήρθε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό από τη Χοφενχαϊμ με δανεισμό μέχρι φέτος το καλοκαίρι. Η γερμανική ομάδα δεν είχε τοποθετήσει ρήτρα αγοράς στη συμφωνία και έτσι ο Σαμασέκου ουσιαστικά δεν ανήκει στους Πειραιώτες, όμως δεν αποκλείεται να «αναθερμανθεί» το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρουν στη Γερμανία βέβαια, στη Χοφενχάιμ σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν με τον Σαμασέκου στα πλάνα τους, αφού ο 27χρονος Αφρικανός χαφ έλειπε φέτος, όπου η γερμανική ομάδα λίγο έλειψε να υποβιβαστεί.

Οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν εξαιρετική άποψη για τον παίκτη και έχουν σκοπό να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία για να δείξει τι αξίζει. Εξάλλου, μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει αξία, σύμφωνα με το transfermarkt που ξεπερνάει τα 7.000.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Χοφενχαϊμ ήθελε να τον πουλήσει και όχι να τον δανείσει ξανά, εφόσον είχε κάποια αξιόλογη πρόταση, όμως τελικά φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και πως ο Σαμασέκου θα είναι ενεργό μέλος του ροτέισον του χρόνου.

Η επιθυμία του ίδιου του Σαμασέκου είναι πως θα ήθελε να μείνει άλλη μια σεζόν στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα, κάτι που είχε εκφράσει και ο ίδιος σε τοποθέτηση του μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική των play off. Τα πάντα όμως εξαρτώνται από τη γερμανική ομάδα, με την οποία δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Στη Γερμανία θεωρούν δεδομένο ότι δεν θα παραχωρηθεί ξανά δανεικός, αφού η Χοφενχαϊμ ετοιμάζεται για ένα νέο ξεκίνημα. Όπως αναφέρει το «kicker» πάντως, πέρα από την επιστροφή του στη γερμανική ομάδα, ο Σαμασέκου έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον τόσο από ομάδες στη Γαλλία, αλλά και στην Premier League, με το δημοσίευμα να τονίζει πως και ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κοιτάζει την περίπτωση του.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024