Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανιγκό: «Είμαι σίγουρος για τον Μαρινάκη»

Ανιγκό: «Είμαι σίγουρος για τον Μαρινάκη»

Ο Ανιγκό μίλησε για το διπλό του Ολυμπιακού στην Τούμπα και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για να επιστρέψουν οι Πειραιώτες στην κορυφή.

Τη βεβαιότητά του ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου εξέφρασε ο Ζοσέ Ανιγκό, στις δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη των Πειραιωτών στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ με 1-0.

«Είμαι σίγουρος ότι ο πρόεδρός μας έχει κινήσει τις διαδικασίες για να είναι επιτυχημένη η επόμενη χρονιά και να ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα. Θα κάνει τα πάντα ο πρόεδρος για να συμβεί αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος, που κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ζοσέ Ανιγκό:

Για το φινάλε της σεζόν: «Νομίζω ότι τελειώσαμε με καλό τρόπο τη χρονιά γιατί είχαμε υποχρέωση να κερδίσουμε. Τελειώνουμε 3οι και κάναμε το καθήκον μας. Εξαρτιόμαστε και από τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά εμείς από την πλευρά μας κάναμε το καθήκον μας για να βρεθούμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Είμαι περήφανος από τους παίκτες και τον σύλλογο και σε όλο το σταφ. Η δουλειά που έγινε ήταν καταπληκτική τον τελευταίο καιρό. Δεν χάσαμε στα τελευταία τρία ντέρμπι. Ως προπονητής κάθισα για τελευταία φορά στον πάγκο και είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα».

Για τον Σαμασέκου: «Τον γνωρίζω πολύ καλά και παρακολουθώ από κοντά τις αφρικανικές διοργανώσεις. Ήξερα τι μπορούσε να μας δώσει. Έδειξε ότι μας είναι απαραίτητος και υψηλής ποιότητας ποδοσφαιριστής. Είμαι περήφανος γιατί δεν δεχτήκαμε γκολ στα τελευταία ματς. Προσαρμόσαμε το σύστημα στους παίκτες που έχουμε. Το αλλάξαμε και μας πήγε καλά. Ο Σαμασέκου μάς βοήθησε πολύ».

Για τη νέα σεζόν: «Δεν μπορούμε παρά να είμαστε αισιόδοξοι, γνωρίζοντας τον σύλλογο. Είμαι σίγουρος ότι ο πρόεδρός μας έχει κινήσει τις διαδικασίες για να είναι επιτυχημένη η επόμενη χρονιά και να ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα. Θα κάνει τα πάντα ο πρόεδρος για να συμβεί αυτό».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024