Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βουλιαγμένη – Ραντνίτσκι 9-10: Ανώδυνη ήττα με το βλέμμα στο Final 8

Βουλιαγμένη – Ραντνίτσκι 9-10: Ανώδυνη ήττα με το βλέμμα στο Final 8

Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε με 10-9 από τη σερβική Ραντνίτσκι και ετοιμάζεται πλέον για το Final 8 του Champions League και τον προημιτελικό με την Μπρέσια.

Με ήττα μπροστά στο κοινό της, αλλά εξασφαλισμένη από την προηγούμενη αγωνιστική την πρόκριση στο final-8 του Βελιγραδίου, ολοκλήρωσε η Βουλιαγμένη τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων του Champions League Ανδρών.

Ο ΝΟΒ έχασε την προσήλωση του στο τέταρτο οκτάλεπτο και είδε την Ραντνίτσκι να πανηγυρίζει το «διπλό» στο κολυμβητήριο του Λαιμού με 10-9, για την 14η και τελευταία αγωνιστική. Αντίπαλος της Βουλιαγμένης στον προημιτελικό του final-8 θα είναι η Μπρέσια.

Ο ΝΟΒ ήλεγχε τη… μοίρα του μέχρι το φινάλε του τρίτου οκταλέπτου, η λήξη του οποίου τον βρήκε στο «εύθραυστο» +1 (8-7). Ωστόσο, στον… επίλογο της αναμέτρησης, η ελληνική ομάδα δέχθηκε τρία αναπάντητα γκολ, με τους Στανόγεβιτς και Κόγιτς να χαρίζουν στην Ραντνίτσκι για πρώτη φορά «αέρα» δύο τερμάτων (8-10).

Η Βουλιαγμένη δεν είχε τις λύσεις και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 9-10 στο παίκτη παραπάνω, που ήταν και το τελικό σκορ, το οποίο χάλασε τη φιέστα του ΝΟΒ για την ιστορική πρόκριση στο final-8.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-2, 4-3, 1-3

Οι συνθέσεις:

Βουλιαγμένη: Τζωρτζάτος, Αλμύρας, Καστρινάκης 2, Καλογερόπουλος 3, Τρούλος 2, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης

Ραντνίτσκι: Ντομποζάνοβ, Μπράνκοβιτς, Στανόγεβιτς 2, Γιάνκοβιτς, Τσουκ, Γκαβρίλοβιτς 3, Πάνιτς, Άντιτς, Πλιέβαντσιτς, Κόγιτς 3, Λούκιτς 2, Ποζνάνοβιτς, Τοντορόβσκι

Sports in

Ολυμπιακός: Οι 11 του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024