Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε «χρυσό κλουβί» ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Σε «χρυσό κλουβί» ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει απεγνωσμένα να φύγει από τη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με δημοσίευμα της Μούντο Ντεπορτίβο

Πέντε μήνες μετά την υπογραφή του φαραωνικού συμβολαίου του με την Αλ Νασρ που του αποφέρει 200 εκατ. ευρώ ετησίως και έχει διάρκεια δυόμιση χρόνων,  ο διάσημος ποδοσφαιριστής εμφανίζεται απογοητευμένος από την πραγματικότητα της Μέσης Ανατολής και ειδικότερα με την υπάρχουσα κατάσταση της Σαουδικής Αραβίας όπου οι υποδομές είναι πολύ μακριά από τη μοντέρνα κοινωνία. Σύμφωνα με την ίδια πηγή το άμεσο περιβάλλον του παίκτη άρχισε να αναφέρεται δημοσίως για την κατάσταση που βιώνει ο CR7 με σαφή στόχο να μπορέσει να φύγει από το Ριάντ και να επιστρέψει στην Ευρώπη ή να αναζητήσει άλλες αγορές.

Στους 17 αγώνες που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Αλ Νασρ ο Ρονάλντο έχει σημειώσει 13 γκολ.

Η Μούντο Ντεπορτίβο σημειώνει πως για να φύγει ο Ρονάλντο από τη Σαουδική Αραβία θα πρέπει να καταβάλει αποζημίωση στην Αλ Νασρ, σύμφωνα με το καταστατικό της FIFA που αναφέρεται στις μεταγραφές των παικτών.

Για τον υπολογισμό της αποζημίωσης λαμβάνονται υπόψη η αμοιβή και άλλες παροχές που οφείλονται στον παίκτη βάσει του τρέχοντος συμβολαίου, ο χρόνος που απομένει μέχρι τη λήξη του συμβολαίου, τα έξοδα που καταβλήθηκαν από τον προηγούμενο σύλλογο αλλά και αν η καταγγελία του συμβολαίου συμβαίνει σε προστατευόμενη περίοδο.

Στην περίπτωση που υπάρξει καταγγελία συμβολαίου από παίκτη στη διάρκεια προστατευόμενης περιόδου οι κανονισμοί προβλέπουν αθλητικές κυρώσεις. Στην περίπτωση του Ρονάλντο δεν θα μπορεί να αγωνιστεί για τους επόμενους τέσσερις μήνες. Ο CR7 είχε έρθει σε συμφωνία με την προηγούμενη ομάδα του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως προς αυτό το σκέλος γι’ αυτό απέφυγε την τιμωρία.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024