Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η αποστολή της Αγγλίας για τα παιχνίδια με Μάλτα και Βόρεια Μακεδονία

Η αποστολή της Αγγλίας για τα παιχνίδια με Μάλτα και Βόρεια Μακεδονία

Μια απουσία και έναν πρωτοεμφανιζόμενο περιλαμβάνουν οι κλήσεις του Σάουθγκεϊτ για τα ματς που θα δώσει η Αγγλία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Η σεζόν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ολοκληρώνεται και σιγά σιγά οι ομοσπονδιακοί προπονητές καταστρώνουν τα σχέδια τους ενόψει των αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Euro 2024. Στο πλαίσιο αυτό και ο Γκάρεθ Σάουθγκειτ ανακοίνωσε τις κλήσεις του για την Εθνική Αγγλίας.

Τα «λιοντάρια» έχουν κάνει πολύ καλό ξεκίνημα με 2/2 νίκες κόντρα σε Ιταλία και Ουκρανία και θέλουν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς στις δύο αναμετρήσεις του Ιουνίου τόσο κόντρα στην Μάλτα (16/06 εκτός) όσο και κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία (19/06 εντός).

Όλοι οι θεωρούμενοι βασικοί θα δώσουν το παρών για την Αγγλία με εξαίρεση τον Ραχίμ Στέρλινγκ, ενώ ξεχωρίζει η κλήση του πρωτοεμφανιζόμενου μεσοεπιθετικού της Κρίσταλ Πάλας, Εμπερέτσι Έζε.

Ο 24χρονος με καταγωγή από τη Νιγηρία, είναι φέτος σε εξαιρετική κατάσταση με 10 γκολ κα 4 ασίστ σε 37 ματς της Premier League και δικαίως κέρδισε την κλήση του από τον Σάουθγκεϊτ.

Αναλυτικά η αποστολή της Αγγλίας:

Τερματοφύλακες: Σαμ Τζόνστοουν (Κρίσταλ Πάλας), Τζόρνταν Πίκφορντ (Έβερτον), Άαρον Ράμσντεϊλ (Άρσεναλ),

Αμυντικοί: Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ (Λίβερπουλ), Λιούις Ντανκ (Μπράιτον), Μαρκ Γκουεχί (Κρίσταλ Πάλας), Χάρι Μαγκουάιρ (Μαν. Γιουνάιτεντ), Τάιρον Μινγκς (Άστον Βίλα), Λουκ Σο (Μαν. Γιουνάιτεντ), Τζον Στόουνς (Μαν. Σίτι), Κιέραν Τρίπιερ (Νιουκάστλ), Κάιλ Γουόκερ (Μαν. Σίτι)

Μέσοι: Τζουντ Μπέλιγχαμ (Ντόρτμουντ), Εμπερέτσι Έζε (Κρίσταλ Πάλας), Κόνορ Γκάλαχερ (Τσέλσι), Τζόρνταν Χέντερσον (Λίβερπουλ), Κάλβιν Φίλιπς (Μαν. Σίτι), Ντέκλαν Ράις (Γουέστ Χαμ)

Επιθετικοί: Φιλ Φόντεν (Μαν. Σίτι), Τζακ Γκρίλις (Μαν. Σίτι), Χάρι Κέιν (Τότεναμ), Τζέιμς Μάντισον (Λέστερ), Μάρκους Ράσφορντ (Μαν. Γιουνάιτεντ), Μπουκάγιο Σάκα (Άρσεναλ), Κάλουμ Γουίλσον (Νιουκάστλ)

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024