Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο παραληρηματικό «μανιφέστο» της Λατινοπούλου: Προστίθεται η... μαύρη Κλεοπάτρα στη λίστα «θυμάτων» της

Νέο παραληρηματικό «μανιφέστο» της Λατινοπούλου: Προστίθεται η… μαύρη Κλεοπάτρα στη λίστα «θυμάτων» της

«Να παίξει ο Σταλόνε τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ» πρότεινε η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Αποφασισμένη να μετέχει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία μετά το «φρένο» που έβαλε ο Άρειος Πάγος στην κάθοδο του κόμματός της στις εκλογές της 21ης Μαΐου ανακοίνωσε την μετανομοσία του από «ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ» σε «Φωνή Λογικής».

Πρόκειται για τον πολιτικό σχηματισμό με τον οποίο θα λάβει μέρος στις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου, διεκδικώντας ακόμα… έναν μήνα δημοσιότητας, διαιωνίζοντας ρατσιστικά στερεότυπα και αντιλήψεις που θυμίζουν Μεσαίωνα και αναζητώντας «ορφανές» ακροδεξιές ψήφους.

Οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν και πάλι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπως άλλωστε είχε γίνει και την προηγούμενη φορά όταν και ανακοίνωσε τη δημιουργία του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ».

Μάλιστα το σύνθημα που λανσάρει η κυρία Λατινοπούλου είναι «Φωνή Λογικής απέναντι στην παράνοια της νέας εποχής» προχωρώντας σε ένα παραλήρημα (δυστυχώς όχι άνευ προηγούμενου) παραλήρημα, σαν αυτά που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, αφού επιτίθεται στους πάντες εντός της χώρας, στρέφει τα βέλη και στο Netflix, το οποίο… τόλμησε να παρουσιάσει ως μαύρη την Κλεοπάτρα, χρησιμοποιώντας και το επιχείρημα πως θα έπρεπε ο Σιλβέστερ Σταλόνε να παίξει τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ .

«Δεν μπορεί η Κλεοπάτρα να είναι μαύρη»

Μεταξύ άλλων στο εν λόγω παραλήρημα λέει πως «δεν θα αφήσουμε τη χώρα έρμαιο ανάμεσα σε ακροαριστερά, αριστερά και κεντροαριστερά κόμματα, ετερόκλητες συμμαχίες, κηραλοιφές ή χριστέμπορους».

Ακολούθως σημειώνει πως πρέπει να επικρατήσει η λογική «στην οικονομία, την εκπαίδευση, την υγεία, την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, την πάταξη του λαθρομεταναστευτικού, την εκπαίδευση των σωμάτων ασφαλείας, τη νέα γενιά, την εργασία».

Επιπλέον προσθέτει ότι «δεν είναι λογικό να υπάρχει γονέας 1 και 2, όπως επίσης ‘λαθρομετανάστες’», ενώ συμπληρώνει ότι «δεν είναι λογικό να διδάσκονται στα σχολεία ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Δεν είναι λογικό να υιοθετούν παιδιά ομόφυλα ζευγάρια. Δεν είναι λογικό η Κλεοπάτρα να είναι μαύρη επειδή έτσι θέλει το NETFLIX. Φανταστείτε δηλαδή τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ να τον έπαιζε ο Σταλόνε τι θα γινόταν».

Δεν σταματά όμως εκεί… Παράλληλα, κάνει αναφορά στους «μπαχαλάκηδες», και στην υγειονομική περίθαλψη.

«Αλλά δεν είναι και λογικό να μη τηρούνται οι νόμοι. Δεν είναι λογικό να έχουμε τριτοκοσμικά πανεπιστήμια και να είναι έρμαια μπαχαλάκηδων. Δεν είναι λογικό να μοιράζονται επιδόματα ζητανιάς αντί θέσεων εργασίας. Δεν είναι λογικό να θελουμε βύσμα για να νοσηλευθούμε αξιοπρεπώς σε τριτοκοσμικά νοσοκομεία. Δεν είναι λογικό να σπαταλάνε εκατομμύρια σε έργα βιτρινας για να έχουν να τρώνε φίλοι και κολλητοί της εκάστοτε κυβέρνησης» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε το παραλήρημα

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024