Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν θα τους κλάψει καμιά... ΠΑΤΡΙΔΑ - Άσπονδοι εχθροί πλέον Λατινοπούλου - Μπογδάνος

Δεν θα τους κλάψει καμιά… ΠΑΤΡΙΔΑ – Άσπονδοι εχθροί πλέον Λατινοπούλου – Μπογδάνος

Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στο κόμμα της με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να μην αφήνει ασχολίαστη την τοποθέτηση της άλλοτε συμμάχου του για τη σωτηρία της Ελλάδας

Κορυφώνεται η κόντρα ανάμεσα στην Αφροδίτη Λατινοπούλου και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο με αφορμή το κόμμα «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α», καθώς με ανάρτησή της στο Instagram επιτίθεται κατά πάντων μετά το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου, με τον ανεξάρτητο βουλευτή να μην αφήνει ασχολίαστη τη νέα μομφή της άλλοτε συμμάχου του για τη σωτηρία της πατρίδας.

Η Λατινοπούλου επιτίθεται στον «κυβερνητικό λαγό» και «γυρολόγο» Κωνσταντίνο Μπογδάνο που έδωσε το πάτημα στο «καθεστώς» να την στερήσει από τον ελληνικό λαό. Απαντώντας ο έτερος υποψήφιος «μεσσίας» δεν επιτρέπει στην κυρία Λατινοπούλου να ζήσει το μύθο της περί πολιτικής δίωξης κατηγορώντας τη για ανεπάρκεια που δεν μπορεί να κρύψει, ανεπίτρεπτη και ανήθικη πράξη να κατεβάσει κόμμα με ακριβώς ίδιο όνομα και λογότυπο με άλλο.

Συγκεκριμένα η Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου να αποκλείσει το κόμμα της «ΠΑΤΡΙΔΑ» από τις εκλογές 2023, κάνοντας δεκτή την προσφυγή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, εμφανίστηκε οργισμένη σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, χαρακτηρίζοντας τον ανεξάρτητο βουλευτή «κυβερνητικό λαγό» και «γυρολόγο».

Επίσης καταγγέλλει «κυβερνητικές σκοπιμότητες» και «μεθοδεύσεις» πίσω από το «μπλόκο» στο κόμμα της. Μάλιστα κάνει λόγο για μία «αδιανόητη νομικά απόφαση» και επιτίθεται στην κυβέρνηση κατηγορώντας την ότι «κόβει το ένα μετά άλλο μόνο τα δεξιά κόμματα» και προτείνει «να εξαιρεθούν όλα τα κόμματα για να πάρει ο Μητσοτάκης 200%» και να «μην γίνονται μισές δουλειές».

Πάντως η επικεφαλής του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ εμφανίζεται έτοιμη να δηλώσει συμμετοχή στις επόμενες εκλογές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου

«Την Παρασκευή ο Άρειος Πάγος μετά από ένσταση του κυβερνητικού λαγού και γυρολόγου Κωνσταντίνου Μπογδάνου μας έκοψε από τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Ποιο ήταν το βασικό σκεπτικό αυτής της αδιανόητης νομικά απόφασης; Πως το εκλογικό σώμα τάχα μου, δήθεν θα μπερδευόταν στην κάλπη και μπορεί να ψήφιζε άλλο κόμμα στις εκλογές από αυτό που ήθελε! Μα πως θα γινόταν αυτό, αφού η μοναδική ΠΑΤΡΙΔΑ που θα λάμβανε μέρος στις εκλογές, θα ήταν η δική μας! Το κόμμα του κ. Μπογδάνου απορροφήθηκε πλήρως από την Πατριωτική Ένωση εκλογικά.

Και σαν μην έφτανε αυτό από την προηγούμενη μέρα είχε ανακοινωθεί από τον Άρειο Πάγο πως η Πατριωτική Ένωση είχε κοπεί από τις εκλογές. Άρα για ποια σύγχυση ακριβώς μας μιλάνε; Γελάνε και τα πεζοδρόμια. Εδώ ξεκάθαρα έχουμε να κάνουμε με έναν ορισμό του παραλόγου, αλλά και μιας ξεκάθαρης μεθόδευσης που κρύβει καθαρά κυβερνητική σκοπιμότητα. Αλήθεια ποιους νομίζετε πως δουλεύετε με όλα αυτά κόβοντας το ένα μετά το άλλο ΜΟΝΟ τα δεξιά κόμματα; Εγώ θα έλεγα να εξαιρέσετε για καλό και για κακό ΟΛΑ τα κόμματα για να πάρει ο Μητσοτάκης 200%, είστε που είστε καθεστώς να μην κάνετε μισές δουλειές.

Όπως και να έχει αποτυχία είναι το να τα παρατάς κι εμείς όχι μόνο δεν τα παρατάμε αλλά αυτά μας πεισμώνουν και δυναμώνουμε ακόμα περισσότερο και θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλο τον κόσμο ο οποίος είναι μαζί μας, συνεχίζει μαζί μας και μας δίνει δύναμη σε κάθε μας βήμα. Ραντεβού λοιπόν στις επαναληπτικές εκλογές. Challenge accepted».

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Το δριμύ «κατηγορώ» που εξαπέλυσε προς το πρόσωπό του η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Κωνσταντίνο Μπογγδάνο ο οποίος επιτέθηκε με τη σειρά του στην πρώην συνεργάτιδά του και σε ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει πως «κανένα φίλτρο δεν κρύβει την ανεπάρκεια μιας αποφοίτου νομικής».

Μάλιστα η αντιδικία για το κόμμα «ΠΑΤΡΙ.ΔΑ» συνεχίστηκε με τον ανεξάρτητο βουλευτή να χαρακτηρίζει «ανήθικο, αλλά και νομικά ανεπίτρεπτο» το γεγονός πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου, κατέβασε κόμμα με ίδιο ακριβώς όνομα και λογότυπο.

Το tweet του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

«Λυπηρές όσο και εμπαθείς οι δηλώσεις Λατινοπούλου. Δυστυχώς, κανένα φίλτρο δεν κρύβει την ανεπάρκεια μιας αποφοίτου νομικής, που δεν κατανοεί ότι το να κατεβάσει κόμμα με ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ όνομα και λογότυπο με άλλο προγενέστερο, δεν είναι μόνο ανήθικο, αλλά και νομικά ανεπίτρεπτο».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024