Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σύλληψη στο Βόλο: Πήγε με τσεκούρι να κλέψει χαλκό από εγκαταστάσεις σφαγείου

Σύλληψη στο Βόλο: Πήγε με τσεκούρι να κλέψει χαλκό από εγκαταστάσεις σφαγείου

Τι είπε στην απολογία του

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε χθες ένας 50χρονος στον Βόλο για απόπειρα κλοπής και οπλοφορία, καθώς προσπάθησε να αποσπάσει χαλκό κόβοντας με τσεκούρι καλώδια σε εξωτερικές εγκαταστάσεις σφαγείου, το βράδυ της Δευτέρας.

Ο δράστης δεν ήταν μόνος αλλά είχε μαζί του άλλα δύο άτομα, ενώ έγιναν αντιληπτοί μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης που διαθέτει η επιχείρηση. Ο 50χρονος ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα, ξημερώματα Τρίτης, από δυνάμεις της Αστυνομίας.

Τι είπε στην απολογία του

Στην απολογία του, ο ίδιος ισχυρίστηκε πως επισκέφθηκε την περιοχή με το ΙΧ αυτοκίνητό του μαζί με δύο φιλικά του πρόσωπα, για να μεταφέρει πράγματα εκ μέρους τους ως εξυπηρέτηση.

Ισχυρίστηκε επίσης πως τα άλλα δύο πρόσωπα του υπέδειξαν στην συνέχεια να κόψει το καλώδιο με τσεκούρι που μετέφερε. Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα εθισμού και είναι τοξικοεξαρτημένος, ενώ έχει ποινικό παρελθόν.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, κρίθηκε ένοχος από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, το οποίο του επέβαλλε συνολική ποινή φυλάκισης 7 μηνών με αναστολή, παρά την πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας να εκτίσει μέρος της ποινής του, ενώ στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024