Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τομ Κρουζ: Είναι τρελός για την Σακίρα, αλλά εκείνη... τον αφήνει στο «διαβάστηκε»

Τομ Κρουζ: Είναι τρελός για την Σακίρα, αλλά εκείνη… τον αφήνει στο «διαβάστηκε»

«Είσαι η γυναίκα των ονείρων μου»

Μπορεί η Σακίρα να τον βλέπει φιλικά, όμως ο Τομ Κρουζ θαμπώθηκε από την ποπ σταρ όταν οι δυο τους παρακολούθησαν παρέα το Γκραν Πρι της Φόρμουλα Ένα στο Μαϊάμι, πριν από μερικές εβδομάδες.

Τότε τα ΜΜΕ είχαν βουήξει ότι… κάτι τρέχει ανάμεσα στους δύο διάσημους, καθώς φωτογραφήθηκαν ο ένας δίπλα στον άλλο να παρακολουθούν χαμογελαστοί το κορυφαίο αθλητικό γεγονός.

Η 46χρονη Σακίρα και ο 60χρονος πλέον Κρουζ φωτογραφήθηκαν μαζί, ποζάροντας στο φακό με χαλαρή διάθεση και δείχνοντας να απολαμβάνουν τόσο το αθλητικό γεγονός, όσο και ο ένας την παρέα του άλλου.

Η ποπ σταρ φορούσε ένα πράσινο εξώπλατο κορμάκι με κοψίματα, που αναδείκνυαν το καλλίγραμμο σώμα της και ο σταρ του Χόλυγουντ έκανε μια χαλαρή σπορ εμφάνιση με λευκό πόλο μπλουζάκι και navy παντελόνι.

Δείτε τους…

Τι πραγματικά συμβαίνει;

Παρά τις φήμες, ωστόσο, πηγή από το στενό περιβάλλον της Σακίρα υποστήριξε πως η σταρ δε βλέπει τον ηθοποιό ερωτικά.

«Πέρασε πολύ ωραία μαζί του στο Grand Prix, αλλά δεν ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω» είπε η πηγή στο US Weekly.

«Δεν είναι σε φάση για σχέση τώρα, αντίθετα θέλει να εστιάσει στην καριέρα και τα παιδιά της» συνέχισε το ανώνυμο φιλικό πρόσωπο, εξηγώντας, μάλιστα, ότι η τραγουδίστρια ενημερώθηκε για τις φήμες και τις θεωρεί…ξεκαρδιστικές.

«Έχει δει τα όσα γράφονται στο διαδίκτυο από τα ΜΜΕ και τους θαυμαστές της αλλά τα θεωρεί αστεία, γιατί πολύ απλά, δεν είναι αληθινά» είπε η πηγή. «Είχαν μία ωραία κουβέντα και πέρασαν καλά με τον Τομ – αλλά ως εκεί».

Στιγμές αμηχανίας

Ο Τομ Κρουζ φαίνεται, πάλι, πως δεν υπήρξε καθόλου αδιάφορος, αφού κάποιες άλλες πηγές που μίλησαν στη βρετανική «Mirror» τον θέλουν να… καταγοητεύθηκε από την Σακίρα. Μάλιστα, ο ηθοποιός φέρεται να της έδειξε το ενδιαφέρον του από την πρώτη στιγμή, σε σημείο που η μεταξύ τους αλληλεπίδραση κατέληξε… αμήχανη.

«Του φάνηκε ιδανική σύντροφος και δεν τον έκρυψε καθόλου» είπε η πηγή. «Ξέρω ότι της είπε αρκετές φορές ότι είναι η γυναίκα των ονείρων του».

Ο ίδιος ο Τομ Κρουζ, φυσικά, δεν έχει επιβεβαιώσει τα παραπάνω – εξάλλου η Σακίρα φαίνεται πως δεν έδιωσε το ίδιο για εκείνον.

Σύμφωνα με την πηγή που μίλησε στην Mirror, πάντως, «η Σακίρα δεν ήθελε με τίποτα να τον προσβάλλει και εξακολούθησε να είναι φιλική μαζί του, μέχρι το τέλος της συνάντησης».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024