Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλβανία: «Τα βάλαμε με ένα καθεστώς και νικήσαμε» - Τι λέει ο αδελφός του Φρέντι Μπελέρη για τη σύλληψή του

Αλβανία: «Τα βάλαμε με ένα καθεστώς και νικήσαμε» – Τι λέει ο αδελφός του Φρέντι Μπελέρη για τη σύλληψή του

Ο Λέανδρος Μπελέρης συμμετείχε στη διαμαρτυρία έξω από την αλβανική πρεσβεία και μίλησε για τη δίωξη εναντίον του αδελφού του.

Διαμαρτυρία έξω από την αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα πραγματοποίησαν οι κάτοικοι της Χιμάρας, προκειμένου να ζητήσουν την άμεση αποφυλάκιση των Φρέντι Μπελέρη και Παντελή Κοκαβέση που κατηγορούνται εξαγορά ψήφων ενόψει των δημοτικών εκλογών.

«Κάνουμε μια διαμαρτυρία στην αλβανική πρεσβεία αλλά θέλουμε το μήνυμά μας να πάει προς πάσα κατεύθυνση, κάτι που αφορά και την Αλβανία αλλά και τον ελλαδικό χώρο και την ελληνική κυβέρνηση που μπορεί ασκήσει πιέσεις προς την Αλβανία» σημείωσε μιλώντας στο in ο αδελφός του Φρέντι Μπελέρη, Λεονάρδος.

Ο Λεονάδρος Μπελέρης υπογράμμισε ότι ο αδελφός του νίκησε με το σπαθί του στις εκλογές που έγιναν στη Χιμάρα. «Τα βάλαμε με ένα κράτος, με ένα καθεστώς και νικήσαμε» σημείωσε, τονίζοντας ότι δεν έχει έρθει σε επαφή με τον αδελφό του.

«Ο αδελφός μου έχει μάθει τα νέα σχετικά με την εκλογή του και έχει πάρει θάρρος και κουράγιο. Διώκεται για πάνω από 15 χρόνια από το αλβανικό κράτος και είναι συνηθισμένος, αλλά θα συνεχίσει τον αγώνα του για να βγουν στη φόρα οι αδικίες» πρόσθεσε.

Παράλληλα, όπως σημείωσε ο Λεονάρδος Μπελέρης, ίσως αύριο επισκεφθούν τον αδελφό του κάποια μέλη της οικογένειας, με την προϋπόθεση ότι θα δοθεί η σχετική άδεια από την εισαγγελία των Τιράνων.

«Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν, με βάση τη δικογραφία, δεν στέκουν. Είναι αθώος» ξεκαθάρισε για τον αδελφό του ο Λεονάρδος Μπελέρης, χαρακτηρίζοντας απάνθρωπη την κράτηση του Παντελή Κοκαβέση, ο οποίος έχει κάνει πρόσφατα μεταμόσχευση καρδιάς και θα πρέπει να ακολουθεί συγκεκριμένες συνθήκες ζωής για να μην δημιουργηθεί καμία επιπλοκή.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024