Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φρέντι Μπελέρης: Μπαράζ αναρτήσεων και σοβαρές καταγγελίες από τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης επί Ράμα

Φρέντι Μπελέρης: Μπαράζ αναρτήσεων και σοβαρές καταγγελίες από τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης επί Ράμα

«Γεγονότα που φαίνεται ότι σας αρέσει να ακούτε από τους Έλληνες, όχι από τους Αλβανούς εδώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ylli Manjani.

Νέα ανάρτηση στο Facebook με την οποία καταγγέλλει τους χειρισμούς της αλβανικής Δικαιοσύνης στην υπόθεση του νεοεκλεγέντα δημάρχου Χιμάρας, Φρέντι Μπελέρη, έκανε στα κοινωνικά δίκτυα ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης επί κυβέρνησης Ράμα μάλιστα, Ylli Manjani.

Υπενθυμίζεται πως στην προηγούμενη ανάρτησή του ο Ylli Manjani επεσήμανε πως η σύλληψη του Φρέντι Μπελέρη είναι παράνομη και όλα τα στοιχεία είναι κατασκευασμένα, χαρακτηρίζοντας τα στοιχεία των Αρχών ως φιάσκο.

Πάντως η νέα ανάρτηση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης είναι ακόμα πιο «καυστική» καθώς καταγγέλλει νεποτισμό στο δικαστικό σύστημα της Αλβανίας και κάνει λόγο για «σκηνοθεσία» της υπόθεσης με τον δήμαρχο Χιμάρας «για πολιτικούς σκοπούς».

Μάλιστα κάνει πολύ σοβαρές καταγγελίες για σωρεία παρανομιών από την αστυνομία που «φτιάχνει μία ιστορία με ψευδομάρτυρες» και για εισαγγελέα που «υποστηρίζεται από τον αδερφό της που είναι Πρόεδρος του Δικαστηρίου Αυλώνα».

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Άλλο ένα γεγονός που αποδεικνύει ότι η υπόθεση Μπελέρη σκηνοθετείται για πολιτικούς σκοπούς.

Η αστυνομία της εξουσίας φτιάχνει μια ιστορία με ψευδομάρτυρες και ιδιωτικά βίντεο που δεν αποδεικνύουν τίποτα. Πραγματοποιείται μια κατάφωρη σύλληψη χωρίς κανένα στοιχείο αυτοφώρου.

Ο εισαγγελέας της υπόθεσης νομιμοποιεί την Αστυνομία στην παρανομία της.

Η εισαγγελέας Αυλώνα υποστηρίζεται από τον αδερφό της που είναι Πρόεδρος του Δικαστηρίου Αυλώνα.

Ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου Αυλώνα, αδερφός της εισαγγελέως της υπόθεσης, η οποία δεν ήταν πρόθυμη, φροντίζει ώστε το δικαστήριο να δώσει τη σωστή απόφαση. Ποια είναι η σημασία των πρόσφατων στοιχείων; Ο εχθρός Μπελέρη πρέπει να είναι στη φυλακή. Η δικαστής δίνει την απόφαση με σκυμμένο το κεφάλι…

Έπειτα η υπόθεση και όλο το τίποτα της δικογραφίας έρχεται στα Τίρανα στη SPAK, γιατί το ελέγχουμε καλύτερα… Κι εκεί το δικαστήριο σκύβει πάλι το κεφάλι καθώς αναγκάζεται να νομιμοποιήσει μια βρώμικη υπόθεση χωρίς ουσία και χωρίς στοιχεία.

Έτσι λειτουργεί το κόμμα σαν μεγάλη οικογένεια…Ο μεγάλος πρόεδρος δίνει την οδηγία στην τηλεόραση, το κράτος και οι οικογενειακές πυραμίδες ενεργούν.

Να μας ζήσει η Μεταρρύθμιση!

Εσείς που έχετε βίτσιο, συνεχίστε να ασχολείστε μαζί μου αναφέροντας αυτή την υπόθεση ως σοβαρό σκάνδαλο δικαιοσύνης. Αλλά σας φέρνω μόνο γεγονότα, τίποτα περισσότερο.

Γεγονότα που φαίνεται ότι σας αρέσει να ακούτε από τους Έλληνες, όχι από τους Αλβανούς εδώ».

Σύμφωνα με το himara.gr, ο  Ylli Manjani, είχε διοριστεί υπουργός Δικαιοσύνης στις 9 Νοεμβρίου 2015, μετά την απόλυση του πρώην υπουργού Nasip Naço και πρόταση του επικεφαλής του LSI Ilir Meta. Νωρίτερα, ο Manjani κατείχε τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών. Παράλληλα με τις κρατικές θέσεις, είχε και υψηλές ηγετικές θέσεις στο Σοσιαλιστικό Κίνημα για Ένταξη (τωρινό Κίνημα Ελευθερίας).

Ο Φρέντι Μπελέρης, παραμένει στη φυλακή καθώς το δικαστήριο κατά της διαφθοράς στα Τίρανα αποφάσισε την παράταση της κράτησής του με τον ίδιο να έχει ήδη μεταφερθεί στην αλβανική πρωτεύουσα.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024