Η μοναδική Άννα Βίσση συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια απόλυτης κυριαρχίας στη μουσική σκηνή και τα γιορτάζει με δύο επετειακές μεγαλειώδεις συναυλίες.
Η αρχή θα γίνει στις 10 Ιουλίου στο θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη και θα ακολουθήσει, στις 12 Ιουλίου, το θέατρο Πέτρας στην Αθήνα.
Special guest και στις δύο συναυλίες θα είναι ο Νίκος Καρβέλας.
Η Άννα Βίσση, η υπερταλαντούχα καλλιτέχνις – φαινόμενο, που έσπασε το φράγμα του χρόνου και άλλαξε τα δεδομένα στο χώρο της μουσικής, χαρίζοντας στο κοινό αξέχαστες μελωδίες και στιγμές, διατηρεί το πάθος της, ενώ παραμένει πρωτοπόρος και σύγχρονη, αφυπνίζοντας όλες τις γενιές που μεγάλωσαν και συνεχίζουν να μεγαλώνουν με τα τραγούδια της.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.