Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άννα Βίσση: 50 χρόνια καριέρα - Το συγκινητικό ευχαριστώ

Άννα Βίσση: 50 χρόνια καριέρα – Το συγκινητικό ευχαριστώ

Με μια συγκινητική ανάρτησή της στο Instagram η Άννα Βίσση γιόρτασε τα 50 χρόνια καριέρας στο τραγούδι.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Άννα Βίσση γιορτάζει τα 50 χρόνια καριέρας και έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η αγαπημένη μ σε όλους τραγουδίστρια, Άννα Βίσση έκανεια ανάρτηση για να μοιραστεί το μεγάλο επίτευγμα της καριέρας της. Ευχαρίστησε όλους όσοι ήταν μαζί της σε αυτήν την πορεία και τη στήριξαν να φτάσει στην κορυφή.

Άννα Βίσση, το συγκινητικό ευχαριστώ

«Αγαπημένοι μου, αφήνω εδώ το logo των 50 χρόνων καριέρας που φέτος κλείνω και γιορτάζω με μεγάλη χαρά αλλά και συγκίνηση… Σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μου άλλοι από την αρχή άλλοι πιο μετά άλλοι πολύ πιο μετά αλλά Όλοι μέχρι και σήμερα!

Εύχομαι να συνεχίσουμε μαζί για αρκετό χρόνο ακόμα μιας και η Μουσική ήταν και θα είναι για μένα λόγος Ύπαρξης!», έγραψε χαρακτηριστικά η αγαπημένη τραγουδίστρια των μεγάλων επιτυχιών.

Ψηφιοποιήθηκε το «Autostop»

Ήταν πριν από λίγες ημέρες και ενόψει της Eurovision που η ΕΡΤ προχώρησε στην ψηφιοποίηση του βίντεο από τη συμμετοχή της Άννας Βίσση και του συγκροτήματος «Επίκουροι».

H Άννα Βίσση και το συγκρότημα «Επίκουροι» ανέβηκαν το 1980 στη σκηνή της διοργάνωσης της Eurovision. Είχαν τότε ερμηνεύσει το τραγούδι «Autostop».

Εκείνη τη χρονιά, η Ελλάδα είχε καταφέρει να κατακτήσει την 13η θέση. Όπως φαίνεται στο βίντεο, πίσω από το συγκρότημα, προβάλλονται πλάνα με ορισμένα από τα διασημότερα σημεία και αξιοθέατα της Αθήνας.

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024