Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή: Η Μπουλίτσα από το «Καφέ της χαράς» άλλαξε πολύ
Το κοριτσάκι που γνωρίσαμε πριν χρόνια στην αγαπημένη σειρά του ANT1.
Το Καφέ της Χαράς, η σειρά του ΑΝΤ1 με τις συγγραφικές υπογραφές των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά, ήταν το σίριαλ που ανέδειξε πολλούς νέους ηθοποιούς με τη νεότερη από αυτές τη μικρή Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή στον ρόλο της Μπουλίτσας που αναστάτωσε το Κολοκοτρωνίτσι και τον Φατσέα.
Στην υποκριτική από τα 5 χρόνια
Η σειρά προβλήθηκε πρώτη φορά το 2003 και η μικρή Χριστίνα συμμετείχε στη δεύτερη σεζόν της σε ηλικία περίπου 5 ετών. Από τότε, με τη μαμά της επίσης ηθοποιό Λίλιαν Αρχοντή του «Κωνσταντίνου και Ελένης» στο πλευρό της προσπάθησε να επανέλθει στον χώρο του θεάματος δίχως ιδιαίτερα σημαντικές συνεργασίες.

Φέτος όμως η 24χρονη πλεόν Χριστίνα δουλεύει επαγγελματικά ως ηθοποιός στο θέατρο, στην παράσταση «Ο βυσσινόκηπος» του Άντον Τσέχωφ.
Αλλαγμένη σε σχέση με την παιδική της εικόνα, η πρώην «Μπουλίτσα» προσπαθεί να σταθεί στον πολύ ανταγωνιστικό χώρο της υποκριτικής κάνοντας τα πρώτα της βήματα ως ενήλικη αφού δεν είχε παίξει, όπως περίμενε, στην επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» το 2021 ύστερα από απόφαση του Χάρη Ρώμα.
- Νίκος Ανδρουλάκης Έκτακτη συνέντευξη Τύπου στη σκιά του «ενταφιασμού» της υπόθεσης υποκλοπών
- Βάρρας για απάτες στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν «κόλλησε» η τεχνική λύση, βρήκαν τις εικονικές κληρονομιές
- Με χειμωνιάτικο καιρό η Πρωτομαγιά- «Επιβεβαιώνεται η ψυχρή εισβολή» λέει ο Θοδωρής Κολυδάς
- Μαρτίνεθ: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έρχεται μετά τα play offs…»
- Βασίλης Κικίλιας: Συνάντηση με τον Ισπανό υπουργό Μεταφορών, Όσκαρ Πουέντε
- Aρχισαν τα έργα ανακατασκευής στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας για να φιλοξενήσει τις Εθνικές Ομάδες
- MEGA Stories: Οι υδάτινες ιστορίες της Εθνικής Πόλο Γυναικών
- Άγιος Παντελεήμονας: Βίντεο ντοκουμέντο με τον Παλαιστίνιο να σπάει αυτοκίνητα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)


























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.04 – 02.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/56b03f56-b951-471b-bdce-86a0791bdb71-315x220.jpeg)


















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442