Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνισημιας 56χρονης γυναίκας από το Μαρούσι. Η Κατερίνα Μπάτσου, μητέρα δύο παιδιών, αγνοείται από το πρωί της Παρασκευής 19 Μαΐου.
Οπτικός στο επάγγελμα, ξεκίνησε για το κατάστημα στο οποίο εργάζεται πίσω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αλλά δεν έφτασε ποτέ.
Σύμφωνα με το anikolouli.gr, κάμερες ασφαλείας την κατέγραψαν κοντά στο σπίτι της στην οδό Σωρού να κινείται με το αυτοκίνητό της, ένα FIAT PANDA κόκκινο.
Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι ότι το τελευταίο στίγμα που έδωσε το κινητό της τηλέφωνο πριν απενεργοποιηθεί, ήταν από την κεραία κινητής τηλεφωνίας στο Αλιβέρι.
Η αγνοούμενη έχει ύψος 1.65, καστανόξανθα ίσια μαλλιά και κάστανα μάτια.
Οι συγγενείς της 56χρονης απευθύνουν έκκληση σε όποιον ξέρει κάτι, να επικοινωνήσει με το «Φως στο Τούνελ» ή τις Αρχές.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι επικρατέστερες ημερομηνίες είναι η Πέμπτη 23 Ιουλίου και η Παρασκευή 24 Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση.
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.