Άλκμααρ – Γουέστ Χαμ 0-1: Στον τελικό του Coference τα «σφυριά»
Η Γουέστ Χαμ ντούμπλαρε τις νίκες της κόντρα στην Άλκμααρ των Παυλίδη και Χατζηδιάκου (1-0) παίρνοντας έτσι την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Europa Coference League.
Θέση για τον μεγάλο τελικό του Europa Coference League έκλεισε η Γουέστ Χαμ.
Τα «σφυριά» έπειτα από τη νίκη τους με 2-1 στον πρώτο αγώνα, επικράτησαν ξανά αυτή τη φορά με 1-0 της Άλκμααρ των Ελλήνων Παυλίδη και Χατζηδιάκου, παίρνοντας έτσι το «χρυσό» εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.
Στο πρώτο μέρος η Άλκμααρ ήταν εκείνη που είχε την κατοχή της μπάλας. Όμως δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Αρεολά. Συγκεκριμένα, στο πρώτο 45έπτο οι Ολλανδοί είχαν επτά τελικές και οι πέντε ήταν εκτός περιοχής.
Στο δεύτερο μέρος, το σκηνικό δεν άλλαξε με τους Ολλανδούς να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, φτάνοντας κοντά στο γκολ στο 66′. έπειτα από σουτ του Χατζηδιάκου.
Τελικά τα «σφυριά» μπόρεσαν να τσεκάρουν την πρόκριση με γκολ του Φορνάλς στο 94′.
Ο Κριστιάν Κίβου προσλήφθηκε μετά την αποχώρηση του Ιντζάγκι και κατάφερε να απαντήσει στους επικριτές του με πράξεις. Η Ίντερ κυριάρχησε στο πρωτάθλημα και το κατέκτησε τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη
Ο Ράφα Μπενίτεθ έδωσε την αίσθηση ότι συνεχίζει κανονικά τη δουλειά του στον Παναθηναϊκό, όμως στην πραγματικότητα έφτιαξε το αφήγημα του για το «διαζύγιο».
Σαρωτική η Νότιγχαμ Φόρεστ, διέλυσε με 3-1 την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» – Δύο γκολ ο Αβονίγι (2’, 52’), ένα ο Ιγκόρ Ζεσούς (15’) – Έφευγαν από το 75’ οι οπαδοί των γηπεδούχων.