Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor All Star: Αποβάλλονται Μπάρτζης και Καραγκούνιας και επιστρέφουν Ελλάδα;

Survivor All Star: Αποβάλλονται Μπάρτζης και Καραγκούνιας και επιστρέφουν Ελλάδα;

Τι συμβαίνει με τους δύο παίκτες;

Tον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση, που θέλει δύο από τους πιο δυνατούς παίκτες του Survivor All Star, να αποβάλλονται λόγω άσχημης συμπεριφοράς.

Ο λόγος για τον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνια, που στα τελευταία επεισόδια έχουν ανταλλάξει βαριές κουβέντες και έχουν πρωταγωνιστήσει σε διάφορους καβγάδες.

Οι τελευταίες πληροφορίες λοιπόν, από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν ότι οι δύο παίκτες έχουν τεθεί εκτός ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, φαίνεται να έχουν αποχωρήσει από τα γυρίσματα και να έχουν απομονωθεί από τις καλύβες και τους συμπαίκτες τους.

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο είχε συμβεί και με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα, μέχρι να παρθεί η τελική απόφαση για το εάν θα φύγουν οριστικά από το παιχνίδι ή όχι.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί η αποβολή τους, η απομόνωσή τους λέγεται πως σχετίζεται με κάποια σφάλματα στα οποία υπέπεσαν και εξόργισαν την παραγωγή της Acun Media.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Τάκης Καραγκούνιας πήγε στον πάγκο των Μπλε και τα έβαλε ανοιχτά με τον Νίκο Μπάρτζη. «Tι θες ρε, τι θες; Έλα εδώ Τάκη, έλα εδώ μη μου…», φώναζε ο Μπάρτζης και οι δύο άντρες πήγαν να πιαστούν στα χέρια ενώ τα πνεύματα ηρέμησαν όταν μπήκαν στη μέση οι συμπαίκτες τους.

Δείτε όσα έγιναν

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024