Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άριελ Κωνσταντινίδη: «Με σκλάβωσε ο δεσμός με την Αλίκη Βουγιουκλάκη - Δεν είχα δική μου ταυτότητα»

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Με σκλάβωσε ο δεσμός με την Αλίκη Βουγιουκλάκη – Δεν είχα δική μου ταυτότητα»

Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε για τη μητρότητα και τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα», η Άριελ Κωνσταντινίδη αναφέρθηκε στη μητρότητα, το πώς την άλλαξε ο ερχομός των παιδιών της και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Είναι συναρπαστικό το να μεγαλώνεις ένα παιδί και να παρακολουθείς τα στάδια ανάπτυξής του. Ο ερχομός των παιδιών κλόνισε τη σχέση μου με τον πρώην σύζυγο μου γιατί ήταν σαν να χάθηκε η δική μας η σχέση.

Στη δική μας την περίπτωση υπήρχε ο κοινός στόχος και μετά χάθηκε. Δεν είχαμε κοινούς στόχους. Ο κοινός στόχος ήταν η οικογένεια. Μεταμορφώθηκα μετά τον ερχομό των παιδιών, ο σύζυγός μου δεν με ακολούθησε», σημείωσε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη ανέφερε πως δεν της λείπει ένας σύντροφος τώρα. «Δεν μου λείπει. Είμαι μια χαρά, δεν νιώθω ότι μου λείπει κάτι. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη με τη ζωή μου, με εμένα. Αν θέλεις τον έρωτα πραγματικά τον βιώνω με τα πάντα», συμπλήρωσε.

«Δεν φοβήθηκα την εγκυμοσύνη μετά τα 40, είμαι τολμηρή, είμαι θαρραλέα, δεν φοβάμαι», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με ήθελε αυτόφωτη»

Από τη συνέντευξη δεν θα μπορούσε να λείπει ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στην πορεία της, η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο κόσμος την ταύτιζε με τη μεγάλη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Άριελ Κωνσταντινίδη. «Είναι πολύ γλυκό και τιμητικό», συμπλήρωσε.

Ήταν στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη που η Άριελ Κωνσταντινίδη είχε κάνει τα πρώτα της βήματα στο θέατρο και συγκεκριμένα στο μιούζικαλ «Άννι».

«Για την Αλίκη ήμουν μία «μικρή Αλίκη». Της άρεσε αυτό και το προωθούσε. Πολλές φορές μου έλεγε «όχι» σε προτάσεις που είχα, αυτό με πίεζε πολύ», αποκάλυψε η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη, επισημαίνοντας πως αυτό την πίεζε.

«Με σκλάβωσε αυτός ο δεσμός σαν μάνα με κόρη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν είχα τη δική μου ταυτότητα. Δεν είχα τα δικά μου θέλω γιατί ήταν πολύ διαφορετικά καλλιτεχνικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη σημείωσε πως σε κάποιες έντονες δυσκολίες που είχε συναισθηματικά έτυχε να είναι στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη. «Στο τέλος τέλος δεν ήμουν. Είχα τεράστια άρνηση να πάω στο νοσοκομείο. Ήταν σε κώμα, πήγα με τα αδέρφια της. Δεν μπορούσα να δεχτώ ότι κάπου εδώ τελειώνουν όλα. Ήμουν πολύ θυμωμένη» συμπλήρωσε μιλώντας για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Όπως αποκάλυψε η Άριελ Κωνσταντινίδη, η μητέρα της ζήλευε πολύ τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Συμφωνούσε σε σχέση με τα καλλιτεχνικά βήματα. «Και η μητέρα μου και η Αλίκη με τον τρόπο τους δεν με ήθελαν αυτόφωτη και επιτυχημένη. Ήθελαν να έχουν τον τελευταίο λόγο», υπογράμμισε.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου, παραθέτοντας τη δική της προσωπική εμπειρία. «Βρίσκεις τη δύναμή σου έτσι ώστε τα όρια να είναι πολύ πιο απόλυτα. Συμπρωταγωνιστής μου με έκανε να κλαίω με τη συμπεριφορά του επάνω στη σκηνή. Συνάδελφοι μου με έβλεπαν να κλαίω και μου έλεγαν «έλα μωρέ, τι έγινε;». Αυτό που συνέβαινε επί σκηνής από συμπρωταγωνιστή μου ήταν παραβιαστικό και χυδαίο», υπογράμμισε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Sports in

Τι ισχύει για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 5 με τους Πέισερς

Οι Μπακς παίζουν όλη τη σεζόν στο Game 5 με τους Πέισερς στο Μιλγουόκι (1/5, 04:30) και ενδεχομένως να αγωνιστούν ξανά χωρίς τους Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ, που εξακολουθούν να είναι αμφίβολοι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024