Η Μάρθα Στιούαρτ φωτογραφίζεται με μαγιό για το εξώφυλλο του Sports Illustrated στα 81 της χρόνια και αποδεικνύει ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία! Είναι, σύμφωνα με το BBC, η μεγαλύτερη σε ηλικία σταρ που φιλοξενείται στο εξώφυλλο του γνωστού περιοδικού.

Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια είναι ένα από τα τέσσερα μοντέλα που επιλέχθηκαν για το τεύχος του περιοδικού μαζί με τη Μόγκαν Φοξ, τη μουσικό Κιμ Πέτρας και το μοντέλο Μπρουκς Νάντερ.

Τις φωτογραφίες της Μάρθα Στιούαρτ τράβηξε ο Κολομβιανός φωτογράφος Ruven Afanador.

«Δεν πολυσκέφτομαι την ηλικία – Ελπίζω να σας εμπνεύσει να δοκιμάσετε νέα πράγματα»

«Δεν πολυσκέφτομαι την ηλικία μου αλλά όταν μου έγινε η πρόταση, σκέφτηκα ότι είναι κάπως μοναδική στιγμή και το καλύτερο θα ήταν να φαίνομαι όμορφη» λέει η Μάρθα Στιούαρτ. «Το moto μου ήταν πάντα “όταν σταματήσεις να εξελίσσεσαι, τελείωσες”, οπότε σκέφτηκα “γιατί να μην αρπάξω αυτή την ευκαιρία;”» προσθέτει.


«Ελπίζω αυτό το εξώφυλλο να σας εμπνεύσει να δοκιμάσετε νέα πράγματα, σε όποια φάση της ζωής σας και αν είστε. Το να αλλάζεις, να εξελίσσεσαι και να μη φοβάσαι είναι πολύ καλό» καταλήγει.

Πριν από τη διάσημη σεφ, η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα που πόζαρε για το εξώφυλλο του Sports Illustrated ήταν η μητέρα του Elon Musk, Maye, σε ηλικία 74 ετών.