Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τουρκικές εκλογές: Απογοήτευση τρανς υποψήφιας για ψηφοφόρους και Τούρκους ομογενείς

Τουρκικές εκλογές: Απογοήτευση τρανς υποψήφιας για ψηφοφόρους και Τούρκους ομογενείς

«Ακόμα και στις σεισμόπληκτες περιοχές, κερδίζει αυτός ο άνθρωπος, παρ' ολες τις προσβολές» τονίζει η τρανς υποψήφια Niler Albayrak

Την οργή και απογοήτευσή της για συμπολίτες της Τούρκους ψηφοφόρους, εξέφρασε η τρανς υποψήφια με το Εργατικό Κόμμα Niler Albayrak, στον απόηχο της ανακοίνωσης των τελικών αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου των τουρκικών εκλογών.

Υπενθυμίζεται ότι η Niler Albayrak, υποψήφια στη συνοικία Αβτζιλάρ της Κωνσταντινούπολης, είχε καταφέρει να ξεφύγει από την πορνεία, να γίνει η πρώτη Τουρκάλα τρανς που εργάζεται ως δημοτική υπάλληλος και να πολιτικοποιηθεί, προωθώντας τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και όχι μόνο.

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι είναι αρνητική να ψηφίζουν οι Τούρκοι του εξωτερικού.

Τα υψηλότατα ποσοστά που εξασφάλισε ο συνασπισμός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχουν δημιουργήσει προβληματισμό ως προς την επιρροή που ασκούν ομογενείς Τούρκοι στις εξελίξεις της χώρας, στην οποία όμως δεν ζουν.

Είναι γεγονός, όπως φαίνεται και στον πίνακα των αποτελεσμάτων που ανήρτησε η Albayrak, ότι οι Τούρκοι στη Γερμανία στήριξαν σε σημαντικό βαθμό τον Ερντογάν.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι που δεν ζουν σε αυτή τη χώρα δεν πρέπει να είναι εκείνοι που λαμβάνουν αποφάσεις για αυτήν τη χώρα» είπε η Albayrak επισημαίνοντας πως αυτό πρέπει να ισχύει για όλα τα κόμματα και όλες τις χώρες.

«Βγάλατε αυτόν τον άνθρωπο;»

Ωστόσο, η Albayrak δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή της για τους σεισμόπληκτους που ψήφισαν τον Ερντογάν, παρά την συμφορά και τις καταγγελίες για μεγάλες κυβερνητικές ευθύνες.

«Καλημέρα σε όλους, το αποτέλεσμα είναι να μην κλάψει κανένας μάταια. Ακόμα και στην περιοχή που επλήγη από σεισμούς, που έχουμε τόσα θύματα, κερδίζει παρ’ όλες τις προσβολές αυτός ο άνθρωπος [Ερντογάν], κερδίζει, αυτό είναι γεγονός. Τώρα, όλοι και κάθε κόμμα πρέπει να βγάλουν το καπέλο τους και να το βάλουν πριν από την τελευταία μου λέξη. Καλώς ήλθατε στη Μέτρια Ισλαμική Δημοκρατία», έγραψε χαρακτηριστικά η  Albayrak.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024